Notícies

Presentació de la línia de subvencions de diagnosis ambientals

El dia 24 de maig se celebrarà una sessió informativa en format en línia que girarà entorn de la presentació de la línia de subvencions de diagnosis ambientals.

L’objecte d’aquesta línia és la concessió de subvencions per realitzar diagnosis ambientals d’empreses o entitats, o de projectes, dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, l’editorial, la música, l’audiovisual i de la cultura digital.


S’entén per diagnosis ambiental l’estudi genèric dels principals aspectes ambientals que afecten els processos i pràctiques de les empreses o dels seus projectes (consums d’aigua, d’energia, producció i gestió de residus, mobilitat, etc.), com a fase prèvia i necessària per poder fer, posteriorment, els plans o estudis de caràcter més específic per millorar la gestió de la sostenibilitat ambiental i reduir la petjada de carboni.


En aquesta sessió s’informarà sobre les especificitats d’aquest ajut, que és un dels instruments de suport que preveu el Pla_C* Cultura pel Clima, el pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC adreçat a les empreses del sector cultural.


PROGRAMA


13.00 – 13.20 h  Benvinguda i presentació de la línia de subvencions de diagnosis ambiental a càrrec d’Edgar Garcia,  director de l’Àrea de Desenvolupament i Transformació Empresarial i de Laia Sanahuja, responsable del Pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC.

13.20 – 13.30 h  Explicació del model de diagnosi ambiental, a càrrec de Montse Gomà, responsable de projectes d’Anthesis Lavola

13.30 – 13.45 h  Torn de preguntes

Per a més informació, consultar el següent enllaç.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a