Notícies

Presència notòria de la TTP a la FiM Vila-Seca 2022

La Fira de Música Emergent i Familiar (FiM) arriba a Vila-Seca els dies 6,7 i 8 de Maig. Una cita indispensable, aparador i mercat de la música moderna emergent i dels espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

Entre la programació destaquen els espectacles de dues companyies de la TTP

-La companyia d’espectacles i projectes multidisciplinaris De_paper amb l’espectacle de titelles i cançons Miranius, una metàfora de la vida i una al·legoria de la natura, plena de personatges, colors i cançons cantades en directe. Espectacle que es va estrenar el passat mes d’abril a Mostra Igualada.

-El grup de música per a tota la família La Tresca i la Verdesca que arribarà amb l’estrena de l’espectacle musical Maquinaigües, que combina sons orgànics i electrònics, i que repassa el recorregut de l’aigua, des de les profunditats de l’aqüífer del riu Llobregat, fins a les cases de la gent.

Taula de debat sobre el concepte de música familiar

A més a més, la TTP i l’Associació Xàfec també col·laboren en l’organització de la taula de debat sobre el concepte de música familiar, els seus formats, tradició i enfocaments. Aquest serà un espai on es contrastaran les diferents línies artístiques en aquest àmbit, els espais que ocupen i com poden conviure i alimentar-se mútuament per reforçar l’oferta i la qualitat en l’escena de la música familiar.

El debat, que tindrà lloc el divendres 6 de maig a les 12.15 hores i serà conduït per la periodista cultural Txell Bonet, comptarà amb la participació d’Albert Puig, periodista musical, director artístic del festival Petits Camaleons, Violeta Amargant, gestora cultural, cap del Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona, Mirna Vilasís membre de Samfaina de Colors i representant de la TTP.

Acreditació professional i avantatges per als socis de la TTP

L’acreditació professional per la FiM 2022 ja està oberta i tots els socis de la TTP que vulguin participar-hi podran gaudir d’una sèrie d’avantatges gràcies a l’acord de col·laboració entre ambdues entitats.

L’edició d’enguany de la Fira treballa amb l’objectiu de ser un punt de trobada professional i un aparador de referència per contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu, així com, també busca visibilitzar l’escena dels espectacles musicals per a públic familiar.


Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a