Notícies

Premis Rosa María García Cano

9° Convocatòria dels Premis Rosa María García Cano a iniciatives culturals i de desenvolupament social i artístic vinculades a les arts escèniques, dirigits a persones, col·lectius i institucions que s’hagin distingit pel seu treball continuat pel foment, promoció i desenvolupament cultural a Espanya i Portugal.

Amb aquests premis, es vol recordar i reconèixer la figura de Rosa María García Cano, fundadora de la Fira de Teatre de Castella i Lleó-Ciudad Rodrigo, i de l‘Associació CIVITAS (entitat que organitza i atorga els premis) i reconeixent la seva labor i obstinació per fomentar el desenvolupament social, cultural, econòmic i educatiu de la societat des de les arts escèniques.
L’objectiu del premi és fer un reconeixement públic a la trajectòria de persones, col·lectius o institucions que hagin destacat en la seva labor professional per intervencions i iniciatives significatives vinculades a les Arts Escèniques, en tres àmbits: el de l’educació i promoció per a infància i joventut, en el de la gestió cultural i en l’àmbit de la visibilitat de les arts escèniques, la seva difusió i promoció.
Les candidatures es poden presentar bé per correu postal ordinari o bé per correu electrònic a la següent adreça: civitas@civitasanimacion.com indicant en l’assumpte PREMIS ROSA MARÍA GARCÍA CANO
El termini de presentació és des del 27 de març de 2020, Dia Mundial del Teatre, fins al 31 de maig de 2020. Una mateixa persona o entitat podrà presentar fins a un màxim de tres candidatures.

Aquí tota la informació completa i les bases.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a