Notícies

Premi Reina Letizia 2015 de Cultura Inclusiva (Convocatòria)

Organisme convocant
MINISTERIO DE SANIDAD, SERVICIOS SOCIALES E IGUALDAD
Objecte
El premi té com a finalitat de conèixer aquella creació o interpretació artística (en l’àmbit de les lletres, les arts plàstiques, la música, les arts escèniques, les activitats cinematogràfiques i audiovisuals, noves formes culturals, etc.) que millor expressi o encarni artísticament els valors de la diversitat humana que suposa la discapacitat.
Categories
El Premi Reina Letizia de Cultura Inclusiva es convoca anualment, alternant, en cada convocatòria, la modalitat de creació artística i la de projecte cultural.
Candidats
Podran ser beneficiaris d’aquest premi les persones físiques o jurídiques de nacionalitat espanyola, tant de forma individual com conjunta o amb treballs d’equip.
Les candidatures al premi han de ser presentades per entitats sense ànim de lucre que tinguin entre els seus fins l’atenció a persones amb discapacitat mitjançant una memòria adreçada a la secretària general del Reial Patronat sobre Discapacitat.
Dotació
El Premi Reina Letizia 2015 de Cultura Inclusiva, en la modalitat de creació artística, té una dotació econòmica de deu mil euros, que serà finançada íntegrament per la Fundació ONCE.
Lloc de presentació de candidatures
Les sol·licituds es presentaran en la Secretaria General del Real Patronato sobre Discapacidad (C/ de Serrano, 140. 28006-Madrid).
Termini de presentació de candidatures
El termini de presentació serà de 40 dies hàbils, comptats a partir del dia següent al de la publicació en el «Butlletí Oficial de l’Estat» de la convocatòria.
Normativa

 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a