Notícies

Premi Joan Serra a la Dansa Educativa (Bases Reguladores)

Organisme convocant
AJUNTAMENT DE BARCELONA.
Institut Barcelona Esports
Objecte
L’objecte del premi “Joan Serra a la Dansa Educativa” és reconèixer projectes pedagògics vinculats a entitats i/o centres educatius per la difusió i promoció de la dansa des d’una perspectiva educativa i que hagin destacat per la seva activitat professional envers la promoció i difusió de la dansa entre els infants i els joves.
Candidats
Els candidats/es al premi podran ser projectes vinculats tant persones jurídiques com físiques. En el primer cas podran ser públiques o privades i, en el segon cas, hauran de ser majors de edat;
Podran ser candidats/es al premi “Joan Serra a la Dansa Educativa” els projectes que hagin destacat en la seva tasca de difusió i promoció de la dansa educativa i no hagin rebut aquest premi en edicions anteriors.
Podran ser candidats els projectes que hagin estat presentats en edicions anteriors i no hagin estat premiats.
Les candidatures al premi “Joan Serra a la Dansa Educativa” poden ser presentades pels mateixos interessats o bé per altres persones jurídiques o físiques.
Dotació
El premi “Joan Serra a la Dansa Educativa” té un caràcter honorífic que consistirà en un objecte commemoratiu i, a més, suposarà una quantitat econòmica a favor de les candidatures premiades, que s’especificarà a cada convocatòria.
Lloc de presentació de candidatures
Les candidatures al premi “Joan Serra a la Dansa Educativa” es presentaran al Registre General de l’Institut Barcelona Esports o a qualsevol altre registre de l’Ajuntament de Barcelona, i aniran adreçades a l’Institut Barcelona Esports.
Termini de presentació de candidatures
El termini de presentació de les candidatures al premi “Joan Serra a la Dansa Educativa” es determinarà a cada convocatòria. Cas que l’últim dia de presentació fos inhàbil, s’entendrà prorrogat el termini fins al primer dia hàbil següent.
Normativa
Observacions
Es tracta de Bases Reguladores. Encara pendent de convocatòria.

 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a