Notícies

Premi BBVA de Teatre

Premi que dóna suport a les creacions teatrals i a la difusió del teatre professional!

Si sou una companyia professional de teatre presenteu la vostra obra al Premi BBVA de Teatre!

La Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA, convoca el Premi BBVA de Teatre amb la finalitat de donar suport a les creacions teatrals, incentivar la creativitat i l’ofici i vetllar per la difusió dels espectacles guanyadors.

El Premi BBVA de Teatre és una plataforma de suport a la creació teatral i a la difusió del teatre professional, en qualsevol dels gèneres o estils, adreçat a companyies de Catalunya.

El projecte neix al 2001 com a iniciativa de l’Obra Social de l’antiga Caixa Manlleu per donar suport a les companyies de teatre amateur. A partir del 2011, després de 10 anys i amb més de 600 espectacles presentats, el premi s’obre als professionals del sector i aposta per les companyies emergents. Actualment, és convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA.

El Premi BBVA de Teatre és l’oportunitat per les companyies que s’hi presenten, de fer un pas endavant per superar les dificultats que tenen dia a dia els actors, directors i professionals del sector. Massa sovint es perden pel camí espectacles d’una gran creativitat i qualitat artística degut a diferent factors, però sobretot per la baixa probabilitat de treballar i mostrar-se en condicions.

El Premi BBVA de Teatre aposta per la qualitat, la professionalitat i el risc. El jurat, format per professionals vinculats al teatre, selecciona sis obres finalistes que es representen en diversos teatres i espais d’arreu del territori català. El dia de la Gala de lliurament de premis es coneix l’obra guanyadora.

El Premi al Millor Espectacle Teatral consisteix en una gira per Catalunya de cinc representacions per un valor total de 20.000 euros (exempt d’impostos). Així mateix, les obres finalistes reben com a premi 1.500 euros.

A la Gala també s’atorga una menció especial a la millor interpretació i a la millor direcció, entre totes les obres finalistes, i es fa un reconeixement especial a una trajectòria professional i a una entitat catalana que dediqui els seus esforços al teatre social.

Més informació i consultes AQUÍ

www.premiteatre.cat 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a