Notícies

Ponten Pie, la companyia número 72 de la TTP!

“Busquem una associació amb la qual ens identifiquem i amb la que puguem compartir les vivències de la nostra professió i sentir-nos recolzats per altres companys en la defensa dels drets com a companyia.”

Ponten Pie

La companyia Ponten Pie va néixer l’any 2009 de la mà del seu director Sergi Ots, amb la vocació de crear projectes personals relacionats amb les arts escèniques, tenint així un espai personal i independent per a la creació i recerca teatral.

Ponten Pie busca l’originalitat d’una forma no habitual dins de la interpretació i posada en escena en els seus projectes, cerca arribar d’una manera particular a l’espectador implicant-lo directament dins de la història que estan presenciant. Treballa d’una manera molt minuciosa la potència estètica i visual en els seus muntatges, també d’aquesta manera cerca en el treball dels seus intèrprets una peculiar veritat dramàtica, ja sigui des del vessant del text tant com la del cos, convertint cada peça en un petit món real i autèntic. L’estil dels seus projectes, on es barregen diverses disciplines teatrals s’ha denominat com un dels nous llenguatges teatrals.

Els espectacles

ÂRTICA, un espectacle no convencional, sense text, on l’experiència teatral es converteix també en una aventura sensorial. Una casa vella de fusta de poques dimensions amaga dins un misteri visible solament per als afortunats que aconsegueixin entrar en ella.

COPACABANA és un espectacle que fusiona, en un entorn poc habitual, teatre visual i objectes, cuina en directe i el cabaret. Ponten Pie transforma la sala d’un teatre en un restaurant sense gaire activitat regentat per tres cuiners; la Rita, la Laura i el Marco que intenten tirar endavant el restaurant amb els pocs recursos econòmics que els hi queden. 

LOO és un vent asiàtic, càlid i sec que actua a les tardes d’estiu, i l’espectacle una visió de la seva dura tasca d’empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, selves i oceans. Deixar vaixells paralitzats enmig d’un mar de sorra, fulminant per sempre més la seva possibilitat de navegar. Un document poètic i inèdit, mirat amb lupa, sobre el com i el perquè el vent desertitza.

Ponten Pie a EscenaFamiliar.cat

El web de Ponten Pie


Últimes notícies de Socis:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a