Notícies

PocaCosa Teatre, benvingudes

PocaCosa Teatre, benvingudes a la TTP
Les bruixes i l’òpera arriben a la TTP de la ma de PocaCosa Teatre.

Formada per Meritxell Yanes i Elena Martinell, PocaCosa Teatre és la perfecta unió de l’òpera amb el teatre de text contemporani. PocaCosa aconsegueix que un gènere complex com l’òpera es converteixi en terrenal i capaç d’arribar a un públic que majoritàriament no n’ha escoltat mai atentament o conscientment. Es tracta d’una exploració de noves formes artístiques que arribin a tothom, sense pretensions, amb humilitat i sobretot amb austeritat.
 
 

La història de Pocacosa

Tot va començar molts anys abans de la formació de la companyia, quan Meritxell Yanes i Elena Martinell van coincidir en el muntatge La Casa del Darrere, el diari d’Anna Frank, una producció de Mentidera Teatre. El feeling professional va sorgir entre elles i les ganes de treballar juntes les va portar a crear un espectacle petitet per a biblioteques, era la primera llavor del que ara s’ha convertit en l’espectacle La Vaca que canta. Pel camí, va néixer la companyia, i amb ella nous espectacles.
La vaca que canta, de PocaCosa Teatre

Encanteris, bruixes i vaques

La companyia te tres espectacles per a públic familiar que mostren perfectament el que és capaç d’unir una actriu i una cantant d’òpera sobre l’escenari:

La vaca que canta

La Sofia és una vaca que viu al camp i que, a diferència de totes les altres vaques, canta òpera. El seu somni la portarà a conèixer la ciutat i descobrir que mai s’ha de llençar la tovallola.

El carreró de les bruixes

Totes les bruixes de Catalunya es troben al Carreró de les Bruixes de Cervera, una nova bruixa arriba disposada a fer-s’hi un lloc però ella es diferent: canta òpera.

Les encantades

La música i les cançons de creació pròpia acompanyarà les aventures i desventures de dues fades molt peculiars en el seu camí de descoberta dels seus poders.
Els espectacles de PocaCosa
 
Descobreix més:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a