Notícies

Places limitades per participar en els tallers de les III Jornades de dramatúrgia per la infància i la joventut

Les III Jornades de dramatúrgia per a la infància i la joventut se celebraran a l’icònic Centre Dramàtic Nacional de Madrid i comptaran amb la presència de la destacada dramaturga cubana Blanca Felipe Rivero qui impartirà el taller: El “Soy” del personatge i la imatge mare a exploracions escripturals per a les infàncies.

La celebració de les III Jornades acollides pel Centre Dramàtic Nacional a Madrid suposen la consolidació d’una cita de referència entorn de l’escriptura teatral i la possibilitat d’amplificar el seu impacte cap a l’àmbit internacional.

Una gran oportunitat per reflexionar sobre l’escriptura teatral per a públic infantil i juvenil i les seves oportunitats de participació; la relació entre les i els professionals i el públic a què es dirigeixen; la difusió de la creació adreçada a nens i nenes; la connexió de les arts escèniques amb altres àmbits, etc.

Les III Jornades són organitzades per tres entitats (ASSITEJ Espanya, Unima Espanya i la TTP) d’àmbits diferents la missió dels quals situa la figura de nens, nenes i joves al centre. Un treball conjunt per defensar el dret d’accés a l’art de la infància i la joventut i la seva importància com a públic necessitat de propostes d’alta qualitat artística.

Les Jornades, a més de diferents taules de debat, espai de presentació de projectes i conferències inclouen dos tallers per a professionals:

El “Soy” del personaje y la imagen madre en exploraciones escriturales para las infancias

Blanca Felipe Rivero (Cuba)
Taller d´escriptura teatral professional.

A partir de la interrogant Des d’on escrivim? Procurar donar veu i presència a les infàncies en exercicis d’escriptura a partir de l’atzar de cadenes d’accions i exploracions d’àmbits sensorials per al naixement de personatges i les possibles històries, recolzats d’una artesania bàsica amb materials neutres com: paper, cartró, cordill , adhesiu i altres.

Places limitades

El objeto en escena y su dramática

Juanjo Herrero (Topic)

El taller es presenta com una proposta pràctica, per a professionals pertanyents a diversos àmbits de les Arts Escèniques endinsant-se a la dramatúrgia del Teatre d’Objectes i Titelles. Tindrem com a objectiu analitzar i posar en pràctica diferents exemples de companyies professionals que utilitzen diverses tècniques de manipulació per construir noves formes de dramatúrgia teatral i visual. Es treballarà la manipulació de titelles igual que la manipulació d’objectes. Posarem especial atenció al cos a la disposició del titella/objecte i la relació de tots dos a l’escena.

Places limitades

Inscripcions III Jornades de dramatúrgia per a la infància i la joventut

Inscripció bàsica (80 euros): Assistència a les taules de debat, entrada espectacles Nuevos Dramáticos, Presentació de projectes.

Inscripció taller escriptura (150 euros): Assistència a les taules de debat, entrada espectacles Nuevos Dramáticos, Presentació de projectes, taller d’escriptura teatral amb Blanca Felipe Rivero. 

Inscripció taller objectes (110 euros): Assistència a les taules de debat, entrada espectacles Nuevos Dramáticos, Presentació de projectes, taller d’objectes TOPIC.

Inscripció amb allotjament i menjar (320 euros): Assistència a les taules de debat, entrada espectacles Nuevos Dramáticos, Presentació de projectes, 3 nits d’hotel, menjar (migdia) 2 dies.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a