Notícies

Pla de pagament a proveïdors d'Entitats Locals i Comunitats Autònomes 2013

Ja està en marxa el Pla de Pagament a Proveïdors d’Entitats Locals i Comunitats Autònomes de l’Agència Tributària Espanyola.
Les EE.LL. i CC.AA. Han pogut fins el 19 de juliol, introduïr la relació inicial de factures.
Per a les CC.AA., s’inicia una primera fase en la qe l’àmbit objectiu de les factures de CC.AA. estarà limitat a l’establert a l’art. 12.1 del RDL 8/2103 (concerts establerts en matèria sanitària, educativa i de serveis socials, convenis col·laboració, transferències a associacions i institucions sense afany de lucre i amb fins socials, subvencions per a activitats investigació, desenvolupament i innovació, transferències de CC.AA. a EE.LL. I proveïdors d’Universitats).
Els proveïdors d’EE.LL. i de CC.AA., del 25 de juliol al 6 de setembre, podran consultar les factures i certificats individuals que amb el seu NIF, s’hagin introduït en la relació inicial i realitzar l’acceptació de les seves factures o sol·licitar, en el seu cas, certificacions individuals de reconeixement d’obligacions pendents de pagament.
Les EE.LL. i CC.AA., del 25 de juliol fins el 30 de setembre, podran introduïr els certificats individuals i, en aquests casos, manifestar l’acceptació de les factures en nom del proveïdor.
Els creditors podran conèixer si els seus proveïdors tenen factures en aplicació d’aquest mecanisme.
Podeu consultar tota la informació complerta i tutorials de com heu de fer els tràmits aquí.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a