Notícies

PÍNDOLA SOBRE EL CENS D’ARTISTES DE CATALUNYA

El CoNCA i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb les associacions professionals del sector cultural hem posat en marxa una campanya d’impuls al Cens d’Artistes de Catalunya amb l’objectiu de fomentar la inscripció de creadors i creadores culturals que viuen i treballen a Catalunya.

PÍNDOLA FORMATIVA

dijous 20 de maig

de 10:30 a 11:30 h

via zoom

Sessió oberta a tothom

INSCRIPCIONS

El Cens d’artistes de Catalunya constitueix un primer instrument de treball per cartografiar la creació artística del país i vol esdevenir una eina pionera per poder col·laborar, més endavant, en el desenvolupament de l’Estatut de l’Artista.

La recollida de de les dades ens permetrà emprendre un treball exhaustiu de diagnosi del sector i d’avaluació de les mancances que pateix. Amb aquesta informació, es podran definir estratègies i directrius per planificar accions concretes que millorin les condicions professionals dels artistes i treballadors de la cultura.

Per aquest motiu hem organitzat aquesta sessió conjunta, per explicar què és el Cens d’Artistes, quins requisits s’han de complir per poder inscriure’s i en què ens pot ajudar com a professionals del sector cultural.

Participaran:

• Margarida Troguet, vicepresidenta del CONCA i membre del Grup de Treball de l’Estatut de l’Artista
• Edmon Colomer, vocal del CoNCA i membre del grup de treball de l’Estatut de l’Artista
• Ana Cintya Loayza Martín, assessora legal del CoNCA
• Manuel Guerrero, Àrea Difusió i Cooperació Artística – Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

En col·laboració amb:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a