Notícies

Píndola Formativa online: La Contractació en temps de Covid

Quins aspectes has de tenir en compte quan signis un contracte durant el temps que duri la pandèmia? T’ho expliquem en aquesta Píndola Escènica.

DIA: dilluns 26 d’octubre de 2020
HORARI: de 10.30 a 12.00 h.
LLOC:  per Zoom
PREU: sessió gratuïta per a socis i sòcies amb inscripció prèvia

Les mesures adoptades per les autoritats sanitàries i la declaració de l’Estat d’Alarma va suposar el tancament de teatres, sales i instal·lacions anàlogues amb la conseqüent paralització de l’activitat cultural.

Actualment, ens trobem en el moment de reprendre la nostra activitat professional, sota les mesures del Pla de Represa del sector de les arts escèniques i musicals i les circumstàncies canviants dia rere dia.

Quin és el marc legal vigent? Quines mesures o clàusules complementàries tenim al nostre abast per assegurar-nos els nostres drets laborals com a professionals de les arts escèniques? Quins tipus de contractes es poden establir entre els artistes / companyies i els programadors ( ajuntaments, festivals, teatres…) en temps de pandèmia?

L’acord, que se signarà en breu entre l’AADPC i el TNC, que inclou una clàusula en els contractes d’actors i actrius per la cancel·lació de funcions i assajos en temps de Covid, representa un punt de partida que obre l’opció per a aconseguir més millores i garanties en el futur.

Les 5 associacions professionals del sector , APCC, APDC, APGCC, TTP i AADPC, organitzen aquesta sessió amb l’objectiu de resoldre tots els dubtes que tinguin els artistes i les companyies sobre convenis, contractació i clàusules com a conseqüència de la represa de la activitat professional en temps de Covid.


Ponents:

– Cristina Calvet, advocada responsable de l’Àrea Jurídica i Laboral de l’AADPC

– Andrea Leunda, advocada laboralista de l’AADPC que també assessora jurídicament a l’APCC i a l’APDC

Organitzen:

Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a