Notícies

Píndola formativa: Consells pràctics sobre justificació de subvencions

Les associacions professionals de les arts escèniques organitzem una càpsula formativa per aclarir dubtes sobre la fase de justificació de les subvencions. Com hem d’afrontar el procés burocràtic que implica la justificació d’una subvenció? Quines són les qüestions més importants a tenir en compte?

El moment de justificar una subvenció pot fer-se feixuc i confús. Si no tenim una bona previsió pot ser que ens faltin documents o que no tinguem els adequats. Aquesta és la vostra oportunitat per nodrir-vos dels millors consells, resoldre dubtes i preparar-vos bé pels propers processos de justificació de les subvencions.

Aquesta sessió està oberta a les persones sòcies de les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP.

Desenvolupament de la sessió:

10.30h – Benvinguda
Presentació general de les subvencions i consell pràctics sobre les justificacions, a càrrec d’Alfred Fort, gestor cultural de la Destil·leria. Es farà una repàs sobre el millor moment per demanar una subvenció, les bases, la convocatòria, la sol·licitud, la resolució, la justificació i el recurs.


11.30h – Requisits, obligacions i tramitació de la justificació dels ajuts destinats a arts escèniques que es convocaran o s’han convocat aquest any a càrrec de Laura Bové (Subdirecció General de Promoció Cultural) i Gemma Cordonet i Albert Navarro (OSIC).

12.30h – Consells sobre la justificació de les subvencions de l’Institut Ramon Llull, a càrrec Gloria Ayala i l’Esther Criado.

Informació pràctica:

Píndola formativa oberta a les persones associades de les associacions organitzadores
Dia: Dijous 20 d’abril
Horari: de 10.30h a 13.30h.
Lloc: per zoom
Preu: Sessió gratuïta per a socis i sòcies

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a