Notícies

Pep Farrés, nou director de La Mostra d'Igualada

Pep FarrésDes de que el passat mes de juliol l’Òscar Rodríguez, qui va ser durant 7 anys director artístic de La Mostra d’Igualada, va comunicar que deixava el seu càrrec, tothom es preguntava qui seria la persona que ocuparia a partir d’ara aquest càrrec i quin seria el seu projecte de cara a l’edició 2015.
Finalment, l’Ajuntament d’Igualada acaba de comunicar que ha adjudicat, en relació a la contractació del servei de direcció artística de la 26a. i 27a. edició de La Mostra d’Igualada, Fira de Teatre Infantil i Juvenil, en data 19 de novembre de 2014, al Sr. JOSEP MARIA FARRÉS JUNYENT.
A continuació us adjuntem la nota de premsa que han enviat des de La Mostra:
 
L’actor igualadí seleccionarà els espectacles de les dues properes edicions de la fira de teatre infantil i juvenil
L’actor igualadí Pep Farrés pren el relleu d’Òscar Rodríguez i serà el nou director artístic de la 26a i 27a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. La renovació d’aquesta figura ha despertat un gran interès dins el sector del teatre familiar ja que determinarà la línia artística que tindrà la fira.
El nomenament del director artístic pels propers dos anys s’ha dut a terme mitjançant una selecció, impulsada per l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya i la participació de les entitats vinculades a la fira: la Fundació Xarxa, l’Agrupació Rialles i les associacions de professionals Kacu Mensi i TTP.
De les dotze candidatures convidades per les diferents institucions que formen part de la comissió de La Mostra, es van presentar un total de quatre propostes. D’aquestes, la de Pep Farrés és la que ha obtingut la millor puntuació pel que fa als diferents criteris que calia desenvolupar en forma de projecte (programació, organització d’activitats professionals, criteris d’avaluació, etc.). A més a més, destaca el seu coneixement del teatre infantil i juvenil, el territori i la mateixa fira, on ha participat en múltiples ocasions.
En aquests moments, La Mostra d’Igualada es troba en ple procés de recepció d’inscripcions de les companyies per participar a la 26a edició, que es durà a terme del 16 al 19 d’abril de 2015. El període de sol·licituds finalitzarà el 28 de novembre. Tan bon punt s’incorpori, Farrés iniciarà el procés de selecció dels espectacles que conformaran la programació oficial de la fira.
 
Pep Farrés
L’igualadí Pep Farrés és llicenciat en Art Dramàtic en l’especialitat d’interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona. Durant els anys 90 va treballar com a actor en diferents companyies i produccions del país com el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Teatre Lliure, La Fura dels Baus, el Centre Dramàtic del Vallès, etc. El 2002 va crear la companyia Farrés Brothers i cia, amb què ha produït vuit espectacles i ha obtingut diversos reconeixements com el Premi Butaca.
 
La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil
La Mostra d’Igualada és el mercat de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic familiar, al servei de companyies i programadors, que aplega any rere any milers d’espectadors, convertint Igualada en la capital catalana de les arts escèniques per a tots els públics. La Mostra ofereix una programació d’espectacles de qualitat, contemporaneïtat, novetat, modernitat i risc, que influeix posteriorment en les programacions familiars d’arreu del país. La Mostra d’Igualada se celebrarà del 16 al 19 d’abril i arriba a la 26a edició com a esdeveniment plenament consolidat que mira endavant i s’adapta contínuament a la realitat d’aquest sector. Està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a