Notícies

PARLEM UNA ESTONA amb l’epidemiòleg Jordi Sunyer

Parlarem d’infància, pandèmia i medi ambient. Però sobretot ens atiparem de sabiduría i… d’allò que potser no ens expliquen els mitjans.

Als Parlem una estona, vinculem professionals de diversos àmbits amb el món de la cultura i les arts escèniques i de carrer per la infància i la joventut. En aquesta trobada, et convidem a berenar amb nosaltres i el Jordi Sunyer.

Agafa un cafè, una infusió o un Cacaolat i berenem units en la distància.

En aquesta ocasió, haurém de trobar-nos encara a través d’una pantalla, que connectarà les cases del públic amb el lloc on es trobarà el ponent.

Dia: Dimarts 9 de març 2021

Hora: 18:30 h

Lloc: En directe via Zoom des del Casal de Mira-Sol (rebràs l’enllaç amb la confirmació de la plaça.)

Em vull inscriure

Jordi Sunyer

Té una amplia experiència en l’àrea de l’epidemiologia respiratòria i del neurodesenvolupament, en concret té més de 25 anys d’experiència en la realització de recerques destinades a definir la contribució de les exposicions prenatals i primerenques a la salut infantil. Té un historial de recerca demostrat en l’àrea de l’efecte dels Contaminants Orgànics Persistents (COP) i la contaminació de l’aire sobre l’asma, la funció pulmonar, l’obesitat i el desenvolupament neurològic en nens i nenes, amb al voltant de 700 articles científics publicats, ha estat citat més de 30.000 vegades; i té una gran activitat en la translació d’aquestes troballes a informes, pautes i recomanacions per a la prevenció per a l’OMS i comissions governamentals. El 2014, va rebre el premi més prestigiós en epidemiologia ambiental, el Premi John Goldsmith.


Últimes notícies de Projectes TTP:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a