Notícies

Oferta de feina. Persona responsable del disseny i conceptualització

Disseny de la mesura Dia del Drets dels Infants del Pla d’Impuls del Teatre (2023-2026)

 La TTP, Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, busca una persona responsable del disseny i conceptualització (escriptura, planificació i pressupost) del projecte d’impuls del teatre com a eina de transformació social vinculat al Dia Mundial dels Drets dels Infants inclosa dins del I Pla d’Impuls del Teatre 2023.

En el marc de la seva tasca d’impuls de la creativitat, la producció, la distribució i l’exhibició en les arts escèniques i del desenvolupament d’altres mesures de suport al sector, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya promou l’elaboració de plans integrals i plans d’impuls, com a instruments de planificació de polítiques, programes i mesures de suport a les arts escèniques.

En l’àmbit específic del teatre, l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya hem desenvolupat d’acord amb el conjunt d’agents del sector el Primer Pla d’Impuls del Teatre de Catalunya (2023- 2026).

La TTP ha dissenyat un conjunt de mesures per impulsar el teatre per infants / tots els públics de i a Catalunya. Les accions o mesures proposades s’han treballat amb posterioritat amb el grup d’impuls (format per un total de 7 associacions professionals) i les administracions responsables del seu finançament.

Una de les accions específiques és la “definició i conceptualització de campanyes de difusió i promoció del teatre a Catalunya amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Drets dels Infants. L’objectiu de les campanyes ha d’estar centrat en contribuir a reivindicar els beneficis del teatre, i visibilitzar la seva necessitat en l’àmbit familiar i en el desenvolupament dels infants. La proposta ha de contribuir al posicionament del teatre com a eina de millora d’una societat en constant evolució i ha d’incloure diferents accions de difusió, creació, fidelització o increment de públics.

Aquesta acció ha estat planejada des de la TTP i comptarà amb la col·laboraciódel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de l’Àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC.

En aquest marc, la TTP convoca un procés de selecció d’una persona que desenvolupi les tasques de disseny i conceptualització d’un projecte de difusió i promoció del teatre a Catalunya amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Drets dels Infants (escriptura, planificaciói pressupost). El projecte ha de contenir una proposta de vinculació amb altres entitats i/o Departaments de la Generalitat de Catalunya (amb la seva planificació).

El disseny i l’escriptura del projecte hauràde basar-se en la conceptualització prèvia desenvolupada per la TTP i haurà de tenir en compte les entitats vinculades, com l’Àrea de Públics de l’ICEC o altres Departaments de la Generalitat que s’hi puguin vincular. El grup de treball i junta directiva de la TTP serà la responsable última de l’aprovació del preprojecte i serà també la responsable d’aquest procés de selecció.

El calendari d’execució és de dos mesos, l’inici serà l’1 de novembre del 2023 i el document final s’haurà de presentar amb data màxima 31 de desembre del 2023.

Per a més informació podeu contactar amb l’oficina de la TTP a través del correu ttp@ttp.cat.

Les funcions a realitzar durant el període de dos mesos seran:

– Disseny, escriptura, planificaciói pressupost d’un preprojecte de difusió i promoció del teatre a Catalunya amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Drets dels Infants que s’hauria de desenvolupar de 2024 a 2026.

– Coordinar i dinamitzar trobades amb els agents col·laboradors.

– Interlocuciócontinuada amb les responsables de l’oficina de la TTP.

– Presentaciódel projecte final abans de 31 de desembre de 2023

Es valorarà:

– Experiència en la gestióde projectes culturals d’inclusió social i coneixement de tasques administratives i de gestió.

– Coneixement de les institucions i en matèria de finançament públic i subvencions.

– Coneixement del sector del Teatre i arts escèniques, i en especial el destinat a públic infantil, familiar i tots públics.

– Experiència en associacions sense afany de lucre.

– Capacitat de síntesi i expressióoral i escrita en Català.

Requeriments:

– Experiència en el món del teatrei de les arts escèniques per a públic infantil, familiar i tots públics així com en l’àmbit de la inclusió social.

-Capacitat de síntesi i expressióoral i escrita en català.

-Capacitat d’innovació, creativitat i ànim proactiu.

– Coneixement d’ofimàtica a nivell d’usuari.

Condicions:

– Contracte laboral de 25 hores setmanals des de l’6 de novembre fins el 31 de desembre del 2023.

– Horari flexible i possibilitat de teletreball (amb presència un matíper setmana a l’oficina de la TTP)

– Lloc de treball: Espai MARBI (oficina TTP), Partida Bovà, 7 – Lleida.

– Retribució bruta: 1.570,00€mensuals

Incorporació immediata INTERESSATS/DES ENVIEU C.V. I CARTA DE MOTIVACIÓ (opcional) A:ttp@ttp.cat Abans del 31 d’octubre de 2023

El procés de selecció es realitzarà entre el 2 i 3 de novembre.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a