Notícies

Obertes les inscripcions professionals a Mostra Igualada 2021

Ja està habilitat el formulari per inscriure’s com a professional a la Mostra Igualada.

Enguany haureu d’escollir, en funció de la naturalesa de la vostra entitat, quin tipus d’acreditació us correspon: a) entitat programadora, o b) altres professionals. Això permetrà que el màxim d’entitats programadores puguin assistir als espectacles, anticipant-nos a les possibles restriccions d’aforament als espais d’exhibició imposades pel Procicat a conseqüència de la Covid-19.

Passos per acreditar-se

El nou procés d’acreditació consta dels següents passos:

  1. Entrar a la pàgina https://llotjavirtual.mostraigualada.cat
  2. Introduir el correu electrònic personal (aquest correu electrònic restarà privat i no es compartirà)
  3. Introduir el codi PIN de verificació que rebreu al mateix correu electrònic que heu introduït (si no el rebeu a la safata d’entrada, reviseu el correu brossa o la carpeta Promocions, en cas d’utilitzar un Gmail). Aquest codi PIN es genera cada vegada, no cal que el recordeu.
  4. Escollir el tipus d’acreditació segons la naturalesa de la vostra entitat
  5. Omplir la fitxa de dades personals, i la fitxa de l’entitat.
  • Podreu fer modificacions a aquesta fitxa fins que obrim l’accés a la Llotja Virtual. Aquesta serà la vostra carta de presentació cap als altres professionals, per tan us recomanem que pugeu una fotografia vostra, i de la vostra entitat, i ompliu el camp de descripció amb un resum de què fa la vostra entitat (si ho voleu, també podeu traduïr-ho al castellà i a l’anglès, perquè us coneguin els professionals de fora de Catalunya).
  1. Invitar als altres membres de l’entitat

Segons el tipus d’acreditació, podreu invitar d’un a tres membres més de l’entitat, indicant el seu correu electrònic.

+ info acreditacions // Inscriu-te ara

La Llotja virtual

Enguany, tota l’activitat professional es desenvoluparà en format en línia, en una Llotja Virtual que facilitarà la interacció entre els diferents tipus de professionals i des d’on es proposaran presentacions, reunions, espectacles en streaming i altres activitats per tots aquells programadors que no s’hagin pogut desplaçar a Igualada o no tinguin invitacions. Per aquest motiu, en aquesta edició la fira s’allarga un dia, el dimecres 26 de maig, on no hi haurà programació d’espectacles i es concentraran la major part d’activitats professionals. Aquesta jornada virtual permetrà que la mobilitat no sigui un impediment per facilitar, així, l’assistència dels professionals no només catalans, sinó també estatals i internacionals.

+ info Llotja Virtual

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a