Notícies

Obertes les inscripcions de companyies per actuar a La Mostra d’Igualada 2017

  • Les sol·licituds es faran en línia del 15 de juliol al 15 de setembre 

Avui s’ha obert el període d’inscripcions de les companyies per sol·licitar actuar a la 28a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil que es durà a terme del 30 de març al 2 d’abril de 2017.
Les sol·licituds es formalitzaran en línia aquí i romandran obertes fins al 15 de setembre. Hi poden optar totes les companyies professionals que presentin propostes escèniques adreçades a un públic infantil, juvenil o familiar.
La direcció artística de la fira valorarà els espectacles per la seva qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format. Hi tenen cabuda tots els gèneres, tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també s’inclouran formacions procedents de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.
El 2016, la fira va programar 56 espectacles (16 estrenes) seleccionats entre més de 430 propostes rebudes, la xifra més alta registrada fins al moment, fet que demostra la importància de La Mostra com a punt estratègic del sector de les arts escèniques per a tots els públics.
FORMULARI INSCRIPCIÓ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a