Notícies

Obertes les inscripcions artístiques i data de Litterarum 2015

Litterarum, fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre* obre fins al 31 de desembre el termini d’inscripcions de projectes artístics per a la programació de la seva 8a edició que es realitzarà a la capital de la Ribera d’Ebre els dies 5, 6, i 7 de juny de 2015.
Litterarum és una fira professional, organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, que té com a missió donar a conèixer i promocionar espectacles literaris professionals basats en la literatura en llengua catalana. Així doncs és una plataforma per apropar aquesta tipologia d’espectacles a programadors del món de la gestió cultural, administracions públiques i biblioteques, empreses i agents privats del sector cultural i públic en general.
A Litterarum hi poden participar companyies, grups i intèrprets professionals que tinguin o vulguin estrenar propostes artístiques d’espectacles literaris de les diverses disciplines de les arts de l’espectacle.
Litterarum entén i promou lespectacle literari com la posada en escena de textos literaris escrits  en llengua catalana que no han estat concebuts originalment per a l’escena, en qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle i amb un plantejament professional.
La fira d’espectacles literaris l’organitzen l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l’Institut Català de les Empreses Culturals.
Més informació a www.litterarum.cat a www.facebook.com/firalitterarum i a www.twitter.com/firalitterarum
Descarregueu-vos les Bases_inscripció_artística_Litterarum2015-FINAL

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a