Notícies

Obertes les convocatòries per a la concessió de subvencions en matèria cultural

Departament de CulturaLa Resolució CLT/611/2014, de 14 de març , especifica que del 26/03 al 10/04 restarà obert el termini per a la presentació de sol·licituds per a les línies de subvencions de l’àmbit de la cultura popular i tradicional catalana següents:

  • Producció d’espectacles, exposicions i de material fonogràfic o audiovisual relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana.
  • A federacions que programin activitats culturals relacionades amb l’associacionisme i la cultura popular i tradicional catalana.
  • Edició de treballs relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana.
  • Desplaçaments fora de Catalunya per dur a terme activitats i projectes relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana.
    Organització de festivals i trobades nacionals de cultura popular i tradicional.
  • Activitats i inversions en matèria de formació i de documentació relacionades amb la cultura popular i tradicional catalana.
  • Activitats culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional i l’associacionisme organitzades per corporacions locals i per entitats privades sense finalitat de lucre.
  • Activitats que fomentin la recerca, conservació i difusió del patrimoni etnològic de Catalunya.

Us facilitem també els enllaços a les bases específiques   que han de regir la concessió de subvencions en matèria cultural per a l’any 2014 (Resolució CLT/574/2014, de 27 de febrer. DOGC núm. 6584, de 18/3/2014) i a les bases generals  (Resolució CLT/83/2014, de 20 de gener, modificades per la Resolució CLT/573/2014, de 5 de març)

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a