Notícies

Obertes les acreditacions professionals de Fira Mediterrània

La Fira combinarà el format en línia i el presencial i s’allargarà a sis dies per adaptar-se a la crisi sanitària i oferir totes les garanties de seguretat a públic i professionals

Les celebracions de cultura popular no les ajornem ni les re-programem, sinó que les celebrem i les compartim adaptant-les al present, repensant-les. Amb aquesta idea i amb el compromís i la responsabilitat envers el sector professional de les arts en viu, el teixit associatiu de la cultura popular i tradicional i la ciutadania, Fira Mediterrània de Manresa celebrarà el proper mes d’octubre una 23a edició excepcional en un format híbrid, combinant propostes en línia i en viu, i expandit, amb sis dies de durada. Es tracta d’una edició repensada i adaptada al present amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat de tots els participants (públic, professionals, tècnics i personal de l’organització) a què obliga l’actual crisi sanitària provocada per la Covid19.

Fira Mediterrània té clara la vocació de servei públic envers el sector cultural, el qual ha estat especialment afectat per aquesta crisi sense precedents, i que necessita més que mai eines que l’ajudin a superar les circumstàncies adverses que ens ha tocat viure. El mercat manresà posarà tots els mitjans que té al seu abast per fer-ho, ja sigui mitjançant l’oferta d’activitats professionals i artístiques com posant a disposició dels acreditats tot un ventall d’eines de foment de l’intercanvi i el treball en xarxa.

La Fira enguany s’expandeix excepcionalment i començarà abans del que és habitual, un dimarts, 13 d’octubre, i es perllongarà fins diumenge 18 d’octubre. A més, la Fira serà híbrida, amb dos formats, un en línia i l’altre en viu a Manresa.

Ara més que mai, apostem per la cultura! T’apuntes?

OBERTES LES ACREDITACIONS PROFESSIONALS

Acredita’t aquí

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a