Notícies

Oberta la inscripció per professionals a Mercartes 2021.

Del 16 de juny fins a les 14 h del 14 de setembre (hora peninsular) pots inscriure’t de manera gratuïta en MERCARTES 2021. A partir d’aquesta data, la inscripció costarà 35 € (IVA no inclòs).

La IX edició de MERCARTES, Mercat de les Arts Escèniques, torna en el seu format presencial a Fira de Valladolid, del 30 de novembre al 2 de desembre de 2021.

A partir d’avui, dimecres 16 de juny, podràs inscriure’t com a professional a MERCARTES 2021. Fins avui, han confirmat la seva presència més de 120 expositors i més de 800 professionals de tota la cadena de valor del sector de les arts escèniques i de la música.

L’organització ha reservat un pavelló de 8.000 m² per a garantir la distància de seguretat i la implementació de tots els protocols sanitaris. D’acord amb aquests temps, tant el mercat com el Fòrum Mercartes se celebraran de manera híbrida, compartint una intensa agenda de reflexió, sinergia i negocis.

En aquesta edició, la del retorn a la presencialitat, MERCARTES ha aconseguit articular un equip de facilitadors i mentors (Extrella Mercartes, Padrins i Padrines) que acompanyaran a expositors i professionals. Així mateix, per a propiciar les trobades de negocis, ha desenvolupat un innovador gestor de cites, que estarà a disposició setmanes abans de l’inici de la fira.

A més de l’àrea de mercat, el 2 de desembre se celebrarà el Fòrum Mercartes, en el qual es presentaran els avanços del Projecte Boira, que analitza el sector des de la legislació, els principals resultats de la Mesa Mercartes i l’Estudi de l’impacte de la COVID-19 en el sector.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a