Notícies

Oberta la inscripció per a participar en la trobada de dramatúrgia Creador.es 2020

  • Del 7 al 20 de setembre tindrà lloc a la Sala Off de València la 7a edició de la trobada de dramatúrgia CREADOR.ES, la inscripció de la qual estarà oberta fins a l’11 de juny. Aquesta edició compta amb l’argentina Vivi Tellas com tallerista principal. Eduardo Pérez, Óscar Cornago, Albert Lladó i Judith Pujol impartiran les classes magistrals.

CREADOR.ES és una trobada de dramatúrgia per a escriptors i escriptores teatrals que té lloc a València cada setembre des de fa 7 anys. L’esdeveniment es divideix en un laboratori de creació teatral i una sèrie de classes magistrals que giren al voltant del pensament i la dramatúrgia contemporània. L’edició d’enguany compta amb Vivi Tellas i el seu seminari d’escriptura, a més d’amb Óscar Cornago, Eduardo Pérez-Rasilla, Albert Lladó i Judith Pujol protagonitzant les masterclasses.
Vivi Tellas (Buenos Aires, l’Argentina) serà la tallerista principal d’aquesta edició de CREADOR.ES, que tindrà lloc del 7 al 20 de setembre a València. Aquesta directora de teatre i programadora amb gran influència en l’escena argentina va ser nomenada Personalitat Destacada de la Cultura per la Legislatura de la Ciutat Autònoma de Buenos Aires en 2015. Des de fa anys treballa una tècnica anomenada Biodrama, un projecte teatral revolucionari sobre biografies escèniques que gira entorn de la família. La cerca de la teatralitat en la vida quotidiana i la seva singular concepció del teatre documental s’han convertit en el centre del seu treball, en el qual persones sense formació teatral poden ser els protagonistes de l’escena.
CREADOR.ES neix en 2013 amb l’objectiu de crear el concepte d’un festival de dramatúrgia a petita escala on el valor important sigui la reflexió i la creació in situ. A través de residències creatives, destinades a un nombre reduït de dramaturgs de diferents nacionalitats, es planteja fer un treball de 15 dies tutelats per un prestigiós tutor iberoamericà perquè els participants creuen projectes que puguin tenir visibilitat en un futur. Al llarg d’aquests anys anys CREADOR.ES ha comptat amb dramaturgs com Matias Fedelman, Alejandro Tantanian, Eusebio Calonge, Edgar Chías, Romina Paula i Josep Maria Miró. A més, els residents participants en CREADOR.ES reben quatre classes magistrals sobre dramatúrgia de consagrats dramaturgs, directors d’escena i estudiosos del teatre.

Tota la informació i inscipcions

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a