Notícies

Oberta la inscripció a professionals a la Feria de Teatro de Castilla y León

Del 26 al 30 mes d’agost tindrà lloc la 17a Edició de la Feria de Teatro de Castilla y León a Ciudad Rodrigo en què, com és habitual, han treballat per confeccionar una programació el més diversa, equilibrada, variada, innovadora i interessant possible; amb una selecció de 41 companyies de les gairebé mil propostes que han rebut, que prioritza la possibilitat real que els espectacles seleccionats puguin ser contractats i contactats per responsables de la programació i la distribució amb diferents interessos, tant pel que fa a gèneres, formats i públics, com pel que fa a disponibilitats pressupostàries.
Com en cada edició, la programació presenta una àmplia participació de les últimes propostes de companyies de Castella i Lleó, així com una especial presència d’Extremadura i Portugal, però també acull espectacles d’Andalusia, Catalunya (entre elles la companyia de la TTP Xip Xap), País Basc, Madrid, Cantàbria, Comunitat Valenciana , Galícia i Aragó, així com espectacles de França, Brasil i Argentina.
Trobareu la relació de companyies seleccionades aquí, del qual es poden destacar:

  • 50 representacions de 42 espectacles diferents.
  • Últimes produccions del 2014: amb 12 estrenes absolutes i 5 estrenes a Espanya, 5 estrenes en castellà, 1 estrena en sala i 9 estrenes a Castella i Lleó
  • Espectacles per a tots els públics: 18 espectacles per primera infància, públic infantil i familiar, i 24 per a tots els públics, públic jove i adult. 
  • Espectacles de petit i gran format per a totes les possibilitats econòmiques i diferents espais escènics. Un 25% de la programació són arts de carrer.
  • Espectacles de tots els tipus: dramatúrgies contemporànies, teatre clàssic, dansa, teatre de titelles i objectes, espectacles multidisciplinars, …
  • Una cita que acull 200 entitats diferents inscrites
  • A més de tot un ampli ventall d’activitats complementàries: col·loquis, activitats de formació, presentacions, etc …

Si desitges estar present en aquesta propera edició podràs veure les condicions i fer la teva sol·licitud de participació a través del web www.feriadeteatro.com, del 20 DE JUNY AL 8 D’AGOST.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a