Notícies

Oberta la inscripció a EXIT 2017 – Experiències Internacionals

EXIT nau ivanowEXIT és: Experiències InTernacionals

Vol ser una setmana de sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització, que ajudi les companyies a créixer i a establir el salt internacional  com un dels seus objectius de futur.

Internacionalització?

L’any 2016, des de la Nau Ivanow vam posar en marxa el Pla d’Internacionalització, amb el qual volíem fer el pas que ens faltava per poder desenvolupar i fer arribar el nostre projecte més enllà de l’Estat.
Durant el procés, vam dur a terme trobades amb les diverses companyies que han passat per la Nau Ivanow per saber quina visió tenien del nostre espai i com havíem de treballar la internacionalització del projecte. La resposta de moltes d’aquestes companyies ens va sorprendre, ja que tenien també la inquietud de fer aquest pas, però no trobaven les eines o l’acompanyament per poder-lo iniciar.
Així, doncs, vam decidir abordar aquest tema centrant-nos no només en la internacionalització de la Nau Ivanow sinó també en esdevenir un punt de referència per a les joves companyies i poder oferir un acompanyament proper que els faciliti el salt a la internacionalització.

Dilluns 26 de juny
10 a 14 h
Càpsula formativa (curs)

El projecte i l’obra escènica internacionalitzable, amb Toni González

Ofereix eines metodològiques per descobrir en el propi treball artístic o projecte les oportunitats que es poden obrir a les companyies en ampliar el seus circuits i la sortida a l’exterior. Pretén respondre a la pregunta: el meu projecte és internacionalitzable?

Preu: 30 euros


Dimarts 27 de juny
10 a 14 h
Xerrada gratuïta

El context dels festivals i mercats llatinoamericans i europeus, amb Antonio Altamirano i Àrea de Mercats de la Generalitat

Establir un panorama general dels més de 30 festivals i mercats d’arts escèniques presents actualment a  Llatinoamèrica (Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Costa Rica, Equador, Mèxic, Uruguai, Veneçuela i Xile)  i els més importants d’àmbit europeu, diferenciant-los per les seves línies artístiques i les dates de programació, amb l’objectiu de permetre a les companyies generar una circulació pel context llatinoamericà i europeu.


Dimecres 28 de juny
10 a 14 h
Debat gratuït

Les residències de creació, són com haurien de ser? Amb companyies catalanes, Red de Teatros Alternativos, la companyia mexicana Teatro Nómada i presentació d’estudi

Es  duran a terme unes jornades de debat, reflexió i treball sobre els models de residències, en les quals hi tindran veu tant els creadors com els espais. Es mirarà d’establir un mínim comú per poder tenir un model consensuat de residència. Es convidaran espais i creadors nacionals i internacionals per estudiar quins models i estructures utilitzen.


Dijous 29 de juny
10 a 14 h
Càpsula formativa (curs)

Pràctiques de visibilització i distribució dels projectes escènics, amb Toni González

Ofereix eines metodològiques i recursos d’informació per donar a conèixer els treballs artístics de les arts en viu, fer-los visibles als professionals i distribuir-los més enllà dels circuits habituals de treball.

Preu: 30 euros


Divendres 30 de juny
10 a 14 h
Xerrada gratuïta

Ajudes i programes de mobilitat per la internacionalització de les companyies, amb tècnics de l’ICEC i de l’Institut Ramon Llull

Sessió informativa de les convocatòries i els programes d’ajudes per a les companyies amb la intenció de fer el pas a la internacionalització.


Dissabte 1 de juliol
20.30 a 21.30 h
Clausura teatral
Gratuït per als assistents a qualsevol acte anterior (invitació)

Casco Azul, de la companyia xilena Teatro Amplio

Quatre cascos blaus de l’ONU estan assetjats en una base militar a Port-au-Prince, Haití. La revolució acaba d’esclatar a l’illa. El caos guanya els carrers. Ells tractaran d’entendre les raons del poble haitià llegint Hegel. Però no ho aconsegueixen. Hegel és difícil.

Preu: 12€ /Amics de la Nau: 50% / gratuït amb invitació només per als assistents a qualsevol acte anterior

Formulari d’inscripció AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a