Notícies

Oberta la convocatòria per presentar obres al XLVI Premi Born de Teatre i la VI Residència de Creació Teatral

Per primera vegada, només es podrà presentar una sola obra per autor.

El Cercle Artístic ha obert aquest primer de març la convocatòria del XLVI Premi Born de Teatre 2021. A diferència dels altres anys, només s’acceptarà una obra inèdita per autor, que haurà d’enviar en format digital.

Les obres presentades han de ser inèdites i escrites en qualsevol de les dues llengües oficials de les Illes Balears. Els autors poden presentar una sola obra amb la condició que no hagi estat premiada abans del veredicte final del jurat. La dotació es manté en 14.000 euros, a més de l’edició de l’obra en les quatre llengües oficials de l’Estat espanyol.

El termini d’admissió de les obres és des de l’1 de març fins a les 23:59h del l’1 de juny de 2021. I el veredicte del jurat es farà públic dia 23 d’octubre de 2021, en el transcurs de l’acte de lliurament que tindrà lloc al teatre des Born.

Alhora, dins el marc de la celebració del XLVI Premi Born de Teatre, el Cercle Artístic ha convocat també la VII Residència de Creació Teatral, una iniciativa dirigida a les companyies teatrals i/o projectes teatrals col·lectius, a les quals el Cercle Artístic ofereix una estada de dues setmanes, del 7 al 21 d’octubre de 2021, per a desenvolupar la seva proposta artística, que finalitza amb una representació/assaig del muntatge obert al públic. El termini per a la presentació de projectes és també fins dia 1 de juny de 2021. La companyia guanyadora es donarà a conèixer l’1 de juliol de 2021.

Des de la Junta Directiva animam a la participació d’ambdues convocatòries, ja que és la implicació dels autors i de les companyies teatrals que mantenen viu el Premi Born i el gènere teatral en general.

Consulta les bases


Últimes notícies d’Ajuts i Subvencions:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a