Notícies

Oberta la convocatòria per al 7è Mercat de Projectes de La Mostra d'Igualada

La Mostra d'Igualada 2016
Un any més, La Mostra d’Igualada organitza el Mercat de projectes d’espectacles, una iniciativa per dinamitzar el sector dirigida a possibilitar la producció de projectes d’espectacles professionals per a tots els públics.
El Mercat consisteix en la presentació pública de 6 projectes d’espectacles infantils o juvenils seleccionats per l’equip directiu de La Mostra d’entre les companyies interessades en participar-hi. Els projectes seleccionats es presentaran davant un auditori integrat per professionals del sector de les arts escèniques amb l’objectiu de possibilitar la producció d’aquests projectes a través de diverses fórmules: des de la contractació prèvia de l’espectacle abans de ser estrenat, passant per la inversió econòmica en la producció, les residències tècniques o altres modalitats de suport que puguin sorgir durant la sessió.
Als 6 projectes seleccionats, a més, se’ls oferirà una sessió de formació organitzada conjuntament amb el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals.
El Mercat de projectes d’espectacles tindrà lloc el divendres 8 d’abril de 10h a 11:45h dins les activitats professionals de La Mostra d’Igualada.
Podeu consultar aquí les condicions de participació:
Condicions de participació
Recordeu: El termini de presentació dels projectes finalitza l’11 de març de 2016.
Per qualsevol dubte o aclariment, estem a la vostra disposició a través del telèfon 93 806 69 45 o bé del correu electrònic info@lamostraigualada.cat.
Esperem rebre ben aviat les vostres propostes.
El 7è Mercat de projectes d’espectacles compta amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a