Notícies

Oberta la convocatòria per a participar al 6è Circuito de Danza a Escena

La Red Española de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de titularitat pública obre el termini per a la presentació de propostes artístiques a Dansa a Escena 2015, el circuit promogut per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM). El termini d’inscripció s’estendrà fins al 13 d’octubre. Cada companyia podrà presentar un màxim de dues propostes.
Les companyies professionals de dansa residents a Espanya tenen una nova ocasió per mostrar les seves creacions en el marc d’una iniciativa que es desenvolupa en els teatres, auditoris i circuits associats a La Red. La sisena edició del programa tornarà a tenir com a objectiu el foment i visibilitat d’espectacles de dansa en els teatres de titularitat pública. Les companyies de dansa interessades a participar en la propera edició de Dansa a Escena podran presentar els seus espectacles a partir de dilluns, 22 de setembre. El termini d’inscripció s’estendrà fins al 13 d’octubre.
Com en edicions precedents, només podran participar les companyies professionals de dansa residents a Espanya. La memòria cau de la representació no podrà superar els 7.000 euros (impostos no inclosos) i cada companyia podrà presentar un màxim de dues propostes artístiques.
La formalització i presentació de les propostes es realitzarà a través del web www.redescena.net, on les companyies professionals han d’estar prèviament registrades. Les companyies interessades a concórrer a la present convocatòria han de facilitar tots els materials de difusió necessaris per fer possible la seva valoració posterior (fotografia, vídeo i fitxa tècnica de l’espectacle). Així mateix, es valorarà la presentació d’altres activitats paral · leles a l’actuació que complementin la representació i fomentin la captació de nous públics i audiències.
+ Podeu consultar les bases (en format PDF) en el següent enllaç: AQUÍ
Un cop finalitzat el període d’inscripció, s’obrirà una fase d’estudi per part de la Comissió de Ballet, Dansa i Arts del Moviment de La Red, amb el propòsit d’elaborar el Catàleg dels espectacles que formaran part del circuit 2015. Aquest Catàleg estarà format per un màxim de 30 espectacles que oferiran pluralitat i equilibri d’estils, formats i públics a qui va dirigida la proposta escènica.
La Red cofinançarà amb els espais escènics participants, que presentaran les seves sol · licituds durant els mesos de novembre i desembre, els caixets dels espectacles seleccionats, aportant un 50% del mateix. Els detalls complets d’aquesta convocatòria poden consultar-se i descarregar-se en la web www.danzaaescena.es
Danza a Escena va néixer l’any 2010 impulsat per l’INAEM. El model de circuit dissenyat va ser fruit del treball d’una comissió integrada per responsables de La Xarxa i de la Federació Estatal de Companyies i Empreses de Dansa (FECED), a més d’altres membres del sector en qualitat d’assessors. Durant les cinc edicions celebrades fins ara Danza a Escenahallevado als escenaris públics 72 propostes diferents que han tancat un total de 520 representacions amb al voltant de 88.000 espectadors, una xifra que avala la dimensió i projecció del circuit.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a