Notícies

Oberta la convocatòria per a la vuitena edició del Circula! Tren de creació i formació en dansa

Des d’avui és oberta a la convocatòria de propostes artístiques per a la vuitena edició del CIRCULA! Tren de creació i formació a Dansa, un projecte que va néixer amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), Asociación de Profesionales de la Danza en la Comunidad de Madrid (APDCM), Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) , Asociación de Profesionales de la Danza del País Vasco (ADDE), Asociación Andaluza de Profesionales de la Danza (PAD), Asociación de Profesionales de Danza de Asturias (APDA), Movimiento en Red de Cantabria, Asociación de Profesionales y Usuarios de las Artes del Movimiento de Murcia (Unión Danza Visible), Asociación de Profesionales de la Danza de las Islas Baleares (APDIB) i Plataforma artes do movimento de Galicia (PAM).

S’escolliran 6 coreògrafs o coreògrafes (amb o sense companyia) que podran mostrar la seva obra en una de les comunitates participants. Cada creador/a seleccionat rebrà un caixet mínim de 2.700 euros (impostos a banda) per actuació i acció formativa. Els participants han de ser creadors associats a les entitats impulsores del projecte Circula !, amb peces estrenades o no estrenades, de qualsevol estil i format, sempre que es pugui adaptar la seva presentació a sala. El termini de presentació de propoestes acaba el 12 de juny de 2022 a les 23.59h. No podran participar les companyies seleccionades a les dues últimes edicions (2020 i 2021). Només s’acceptarà un projecte per creador/a.

L’exhibició de la proposta seleccionada es concentrarà en l’últim trimestre de 2022.

*En el cas que l’exhibició escènica no es pugui dur a terme a causa del COVID 19, la companyia seleccionada i l’Associació d’acollida decidiran l’alternativa que millor convingui a totes les parts sense que en cap cas això afecti el caixet.

  • ASTÚRIES i CANTÀBRIA funcionen com una sola convocatòria. El/la creador/a seleccionat/ada exhibirà la seva peça a MADRID i la persona seleccionada de MADRID exhibirà la seva proposta a ASTÚRIES.

  • El/la creador/a seleccionat/ada d’ANDALUSIA exhibirà la seva peça a GALÍCIA i la persona seleccionada de GALÍCIA exhibirà la seva proposta a ANDALUSIA.

  • El/la creador/a seleccionat/da del PAÍS BASC exhibirà la seva peça a ILLES BALEARS, al Teatre Principal d’Inca (data per determinar), i la persona seleccionada d’ILLES BALEARS exhibirà la seva proposta al PAÍS BASC, el 19 d’octubre dins el Festival LABO XL4, a la Sala Club Teatre Victòria Eugenia de Donosti (dimensions: espai semicircular de 9m x 4,5m). El taller tindrà lloc el 20 doctubre (lloc per concretar).

  • El/la creadora seleccionada de CATALUNYA exhibirà la seva peça a la COMUNITAT VALENCIANA, el 27 de gener de 2023, al TEM – LaMutant – Teatres Municipals de l’Ajuntament de València. El taller serà el 26 de gener (espai per concretar).

  • El/la creador/a seleccionat/ada de la COMUNITAT VALENCIANA exhibirà la seua peça a MÚRCIA.

  • El/la creador/a seleccionat/da de MÚRCIA exhibirà la seva peça a CATALUNYA, al SAT! L’11 de novembre. El taller està previst pel 10 de novembre.

Les propostes s’hauran de fer arribar a través d’aquest formulari. Per a qualsevol consulta es pot contactar amb l’organització a través de danzacircula@gmail.com.

Pots consultar les bases completes en aquest enllaç.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a