Notícies

Oberta la convocatòria del Premi Quim Masó 2020

S’hi poden presentar projectes d’escenificació de textos originals, ja siguin escrits originalment en llengua catalana o bé adaptacions de textos escrits originalment en una altra llengua. Les companyies i les productores que s’hi vulguin presentar tenen temps fins al 26 d’agost de 2020. Les bases poden consultar-se aquí.

El premi, que convoquen i organitzen la Fundació La Ciutat Invisible i la Comissió Organitzadora del Premi Quim Masó, té prevista una dotació econòmica de 40.000 €, l’estrena del projecte guanyador a Temporada Alta 2021 i l’exhibició de l’obra dins la programació del Teatre Nacional de Catalunya durant la temporada 2021-2022. La comissió organitzadora està integrada per Pau Masó, Josep Domènech de Bitò, Guillem Terribas de la Llibreria 22, Joan Ribas del Grup Proscenium i un representant de la Diputació de Girona.

De periodicitat anual, es tracta d’un premi d’impuls a la producció i exhibició de muntatges teatrals en català que combinin professionalitat, qualitat i creativitat. Va néixer l’any 2006 com un guardó en memòria de l’actor, director i productor de teatre Quim Masó, un dels fundadors de la companyia El Talleret de Salt, el Grup Proscenium, la Llibreria 22 i Bitò. El projecte guanyador d’aquesta edició es donarà a conèixer en un acte públic durant la tardor del 2020.

Els anys anteriors han estat guardonats projectes com Europa Bull, de Jordi Oriol i producció d’Indi Gest; Victoria Falls, de Sandra Simó i produïda per Eteri Producció i Gestió; Alba, de Marc Artigau i produïda per Atrium; o Bluf, de Joan Yago i produïda per La Calòrica.

Vols saber-ne més?

Consulta les bases

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a