Notícies

Oberta la convocatòria de residències artístiques del Teatre Nu

¿Ets artista, creador… tens algun projecte entre mans al qual t’agradaria donar forma? Aquesta és la teva oportunitat!

Al Teatre Nu fa uns mesos que van decidir crear les residències artístiques, un bloc de pisos independents que acull els artistes que vulguin anar a Sant Martí de Tous a fer-hi una estada. Aquest projecte se suma al de La Casa de Teatre Nu, lloc de treball de la companyia, que també s’ofereix als residents com a espai de creació i treball. Amb la intenció de fer de Tous un punt de creació artística, trobada i desconnexió, s’obren tres convocatòries de residències artístiques, cadascuna adaptada segons les teves necessitats:

  1. Residències de creació

Enteses les residències de creació com un treball intensiu i acompanyat per tal de tancar i donar forma al procés de creació d’un nou espectacle. Si tens una obra en ment, de qualsevol disciplina artística, aquesta residència t’ajudarà a desenvolupar-la. Durant la residència s’ofereix l’ús d’allotjament, la cessió de diferents espais de creació i el teatre de La Casa del Teatre Nu i l’acompanyament i el suport necessari en la creació. La creació haurà de tenir com a resultat un espectacle acabat, de com a mínim 45 minuts de durada, que es pugui calendaritzar i realitzar en preestrena, estrena o gira, en finalitzar l’estada o més endavant, sempre abans del 31 d’agost de 2022. El valor econòmic de la residència està calculat en 1.000 euros.

  1. Residències de llegendes

Si la teva creació està relacionada amb el món de les llegendes populars i la cultura d’arrel tradicional, aquesta és la convocatòria que probablement més s’ajusti a les teves necessitats. El Teatre Nu, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Martí de Tous, organitza i dirigeix el Festival de Llegendes de Catalunya, que se celebra a Sant Martí de Tous impulsat per l’Associació És Llegenda. Aquesta convocatòria ofereix una residència, a més de la contractació de l’espectacle resultant per fer l’estrena en el marc del festival d’enguany (30 de juny, 1, 2 i 3 de juliol). La residència està valorada en 1.000 euros, i en 2.000 en concepte de coproducció del festival.

  1. Residències lliures

Munta’t-ho a la teva manera! Si cap de les ofertes anteriors no t’encaixa, des de Teatre Nu també ofereixen la possibilitat de fer una estada lliure a càrrec de l’artista o companyia resident. Ofereixen els seus apartaments com a espai d’allotjament i de treball, així com el teatre de La Casa del Teatre Nu. En aquest cas, no hi ha termini d’inscripció; caldrà agendar la residència en mutu acord amb la companyia.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a