Notícies

Oberta la convocatòria de recepció de propostes pel festival TNT 2021

El Festival TNT-Terrassa Noves Tendències obre el període de recepció de propostes per l’edició 2021. Fins el 26 de febrer podeu fer arribar els vostres projectes omplint el següent formulari:

CLIQUEU AQUÍ PER OMPLIR EL FORMULARI

EL FESTIVAL D’ARTS VIVES I NOUS FORMATS

del 9 a l’11 d’octubre de 2020

TNT és un festival de nous llenguatges artístics, és la transformació del futur en present. És l’activació de noves maneres d’habitar l’expressió artística, de relacionar-la amb el nostre món, incert i accelerat, saturat i desigual, pendent d’un canvi global. TNT és provocació, incomoditat, experimentació, diversió i, també, vulnerabilitat.

TNT recolza pràctiques artístiques crítiques i compromeses. Estèticament obre el ventall a totes les possibilitats del nostre temps, impulsant nous formats i desbordaments de l’escena. Conceptualment, treballa amb artistes implicats amb els conflictes dels nostres temps com l’ecologia, la desigualtat, el gènere i la diversitat o l’hegemonia de les noves tecnologies.

TNT fomenta propostes que transitin per terrenys transversals provocant interseccions amb d’altres disciplines artístiques que permetin obrir l’escena a noves comunitats, tant de creadors com de públics, i treballant sempre en xarxa amb d’altres institucions, centres educatius, col·lectius locals organitzats i ciutadania en general per tal d’expandir l’arrelament del festival al seu territori: la ciutat de Terrassa.

TNT acull una programació innovadora, transdisciplinar i contemporània articulant, en cada edició, un discurs col·lectiu. Dóna suport a artistes mitjançant coproduccions i residències que acompanyen els processos d’investigació i de creació i, alhora, els incentiva a dur a terme activitats participatives que propiciïn la participació de la ciutadania de Terrassa

Durant el TNT, volem generar una suspensió en el temps i en l’espai, un cap de setmana durant el qual un grup d’artistes i públic es reuneixin per trencar la quotidianitat i generar un espai comú de debat crític, artístic, d’experimentació i, sempre, de celebració.


Últimes notícies de Fires i Festivals:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a