Notícies

Oberta la convocatòria de projectes per al Cultsurfing 2015

CultSurfing, la xarxa per crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans, donar-los visibilitat i millorar el seu finançament, obre la convocatòria per a presentar projectes per a la seva tercera edició.
Després de l’èxit de les dues anteriors edicions, preparem la tercera edició amb l’objectiu d’augmentar la representativitat de tot el territori i consolidar la implicació i assistència d’empreses patrocinadores i mitjans de comunicació.
CultSurfing s’articula en dues branques: la creació d’un catàleg en xarxa  i les trobades professionals a Fabra i Coats el 28 i 29 doctubre de 2015.
En aquestes jornades s’exposaran els projectes seleccionats per la comissió avaluadora d’entre els presentats a la convocatòria, es convidarà premsa i patrocinadors i es crearan espais d’intercanvi per potenciar connexions entre àmbits i territoris. Per assistir a aquestes jornades com a oïents podreu inscriure-us a partir del mes de setembre.
Convocatòria oberta fins el 24 de maig de 2015.
Podeu veure tota la informació a www.cultsurfing.cat on hi trobareu també el formulari d’inscripció.
IMPORTANT: A diferència de l’any passat, els projectes inscrits en edicions anteriors però que no estigueu inclosos al catàleg caldrà que torneu a inscriure-us per a ser avaluats per la comissió Cultsurfing 2015. Els projectes que esteu inclosos al catàleg en canvi no cal que us torneu a inscriure, però podeu fer-ho per a actualitzar la vostra informació.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a