Notícies

Oberta la convocatòria de programadors als ‘V Encuentros Rapidos’ FETEN i TTP

Són ja cinc anys connectant programadors i companyies en un primer contacte de 8 minuts amb grans resultats.

Els dies 10, 11 i 12 de maig, i dins del marc de FETEN 2021, tindran lloc els V Encuentros Rapidos, enguany en format en línia, organitzats per l’Associació TTP – Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics i amb la col·laboració de FETEN. Un espai en el qual companyies, productores o distribuïdores podran presentar les seves propostes als i les programadores participants.

Però que són exactament els ‘Envuentros Rapidos’  (speed meetings)?

Són reunions breus, de 8 minuts de durada, entre programadors i companyies o distribuïdors, amb l’objectiu de presentar les propostes i projectes d’arts escèniques per a nens i joves i així poder crear noves oportunitats de negoci.

Com funciona?

Cada sala de zoom agruparà un màxim de 5 programadors/as amb interessos comuns, que es reuniran amb un màxim de 6 companyies/distribuïdores individualment.

Cada reunió breu tindrà una durada de 8 minuts. Entre l’una i l’altra es deixaran uns minuts per a poder fer anotacions i que es faci el canvi d’interlocutor sense problemes.

Horaris

L’horari serà de 9.00 a 10.00 h. i es requereix que les persones participants es connectin amb 15 minuts d’antelació per a evitar possibles problemes de connexió.

Les persones programadores poden apuntar-se un o diversos dels dies proposats segons la seva disponibilitat i interès en l’activitat.

Decidit!, vull apuntar-me als V ‘Encuentros Rapidos’ en FETEN 2021

Emplena aquest FORMULARI i en breu ens posarem en contacte amb tu.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a