Notícies

Oberta la convocatòria de presentació d’espectacles a FETEN 2022

Entre l’1 de juliol i el 15 de setembre de 2021 estarà obert el termini de presentació de sol·licituds per a les companyies professionals que desitgin participar en la pròxima edició de la Fira Europea d’arts escèniques per a nens i nenes, FETEN 2022.

La convocatòria està oberta a companyies professionals que presentin espectacles dels diferents àmbits de les arts escèniques (teatre, dansa, titelles, musical, clown, circ, etc.) dirigits a nens i nenes i públic familiar, tant si han estat creats per a ser representats en espais tancats com en l’exterior. Les propostes també poden ser de petit, mitjà o gran format i poden combinar diversos gèneres i tècniques. La direcció artística de la fira s’encarregarà de la selecció de les propostes, donant preferència als espectacles estrenats a partir d’octubre de 2020.

FETEN s’organitza per primera vegada en 1991 amb l’objectiu era oferir un punt de trobada per als professionals de les arts escèniques que treballaven en l’àmbit del teatre per a nens i nenes. La fira ha anat creixent al llarg dels anys, passant de 15 companyies i 50 convidats en les seves primeres edicions a una fira amb més de 70 companyies de pràcticament totes les Comunitats Autònomes que inclou la participació internacional i més de 500 professionals acreditats. Així, FETEN s’ha consolidat com una fira per als professionals i un festival per a la ciutat, caracteritzant-se per un creixement constant, una selecció de companyies professionals molt especialitzades i d’alta qualitat, uns programadors, distribuïdors i altres professionals del sector que no falten a la nostra cita anual, un programa de propostes escèniques de gran varietat en la qual té cabuda el teatre clàssic de text, la dansa, el musical, el teatre de titelles i objectes, el circ, les instal·lacions multimèdia, el teatre d’ombres, el teatre de carrer…Consulta tota la informació sobre les diferents edicions FETEN celebrades a Gijón/Xixón des de 1991.


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a