Notícies

Oberta la convocatòria de la Beca Desperta

La Nau Ivanow i aPortada Comunicació organitzen la Beca Desperta amb la voluntat de donar suport a la creació teatral més jove i fresca tot oferint un espai amb les condicions tècniques adients per a la creació, producció i exhibició d’una obra de teatre, així com els recursos necessaris per a la difusió i comunicació del projecte.
La Beca Desperta s’emmarca dins l’Àrea de Suport a la Creació de la Nau Ivanow, una àrea especialitzada en arts escèniques i que cobreix totes les fases del procés de creació.
Amb l’objectiu d’impulsar la creació teatral més jove, la Beca Desperta vol contribuir a l’entrada dels joves creadors a les xarxes de difusió artística professionals, a través de l’establiment del marc adient per a la creació i desenvolupament d’un projecte escènic i el contacte tant amb el públic com amb els programadors.
Més enllà de donar els recursos per a la posada en marxa d’un espectacle, des de la creació fins a la difusió, la Beca Desperta ofereix una experiència formativa als joves creadors, que els doni els recursos i les habilitats necessàries per a futurs reptes professionals, tot incidint en el procés de creació i producció, l’exhibició i la comunicació. Es tracta, doncs, de potenciar la vida del projecte més enllà de la Nau Ivanow.
Bases de la beca aquí.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a