Notícies

Oberta la convocatòria de companyies al Espai de carrer de Viladecans

Espai de Carrer és la jornada tècnica per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que es celebrarà dimarts 8 de febrer de 2022 al Cubic de Viladecans.

Espai de Carrer ha obert la convocatòria perquè companyies i artistes puguin presentar les seves propostes. Es poden descarregar les bases i accedir al formulari en aquest enllaç.

La convocatòria està oberta a companyies i artistes professionals amb residència a Catalunya que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, circ, instal·lacions, titelles, musical, clown, etc.) que han estat creats per ser representants en l’espai públic, prioritzant aquells espectacles que hagin estat poc representats a Catalunya.

Inici presentació sol·licituds de companyies participants: 8 d’octubre de 2021.

Fi presentació sol·licituds de companyies participants: 8 de novembre de 2021.


Les inscripcions per a tècnics / tècniques municipals i programadors / programadores s’obriran a finals de novembre de 2021.

Tots els espectacles presentats a Espai de Carrer, amb excepció de les instal·lacions, estaran disponibles al Programa.cat per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies en condicions beneficioses per a les dues parts, amb excepció de les instal·lacions.

Espai de Carrer és una co-producció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, que compte amb la col·laboració de Cultura-Diputació de Barcelona.

Per a més informació us podeu adreçar a 

info@espaidecarrer.cat
www.espaidecarrer.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a