Notícies

Oberta la convocatòria artística de la 34a Fira de Titelles de Lleida

La 34a edició de la Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de maig de 2023, ja escalfa motors. Des del 15 de setembre i fins el 31 d’octubre, romandrà obert el termini, per tal que totes les companyies interessades en formar part del programa oficial, tant catalanes, nacionals com internacionals, facin arribar les seves propostes. 

S’espera que aquesta convocatòria tingui una bona rebuda i es tradueixi en la recepció d’un gran nombre de propostes, doncs en els dies en que ja ha estat obert el termini, la resposta de les companyies ha estat alta i va creixent. Les darreres edicions s’han rebut al voltant de 300 propostes d’espectacles, provinents tant de Catalunya, com de la resta de l’estat i de diferents països estrangers. Després de l’edició passada en que la Fira va recuperar la seva total normalitat, es preveu que aquest any es pugui superar amb escreix aquesta xifra. 

Novament la selecció dels espectacles participants a la Fira es farà atenent a criteris de qualitat, nivell artístic, innovació i connexió amb els diversos públics, i es farà pública a la roda de premsa de presentació de la 34a Fira de Titelles, que se sol dur a terme durant el mes de març. Adjuntem la imatge d’aquesta propera 34a Fira, que ja hem començat a presentar tant en reunions professionals com en esdeveniments culturals. 

En aquest sentit, la direcció artística de la Fira viatjarà el mes d’octubre a Xile, on a més de participar en jornades i reunions professional, podran veure les produccions programades, per tal que si resulten interessants puguin entrar també dins la convocatòria i ser valorades juntament amb la resta. La tasca tanmateix consistirà en fer difusió de la Fira de Titelles i crear sinergies i col·laboracions que permetin per una banda, que més professionals coneguin la Fira i es desplacin al mes de maig a Lleida i tanmateix, sumar esforços per a la promoció del sector. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a