Notícies

Oberta la convocatòria artística de la 32a edició de la Fira de Titelles de Lleida

Oberta la convocatòria artística per presentar propostes per participar a la 32a edició de la Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà els dies 30 d’abril, 1 i 2 de maig de 2021.

L’equip organitzador de la Fira es proposa per a aquest 2021, seguir mantenint-se com el marc de referència per a la presentació d’espectacles de teatre de titelles, ombres i teatre visual, així com ser un punt de trobada per al sector professional de les Arts en Viu i de les Arts Escèniques; propiciant i potenciant la divulgació de l’art titellaire i el mercat d’aquesta disciplina teatral en un esdeveniment amb accent internacional, tan per la procedència de les companyies com per la dels professionals assistents.

Com bé sabeu, la Fira 2020 es va organitzar dues vegades i es va haver de suspendre en ambdós ocasions. Una al maig per l’estat d’alarma i posteriorment, al juliol. Malgrat ja hi havia la programació definida per a les dues Fires, s’obra una nova convocatòria a totes les companyies interessades en fer arribar la seva proposta, tan si ja havien estat programades com si no.

La selecció de propostes seguirà responent a criteris de qualitat artística, innovació, actualitat de la producció i de capacitat de programació dins el marc de la Fira.

Atesa la situació actual, s’està treballant en diferents possibles formats de Fira. En funció de l’evolució de la pandèmia i la permissivitat de celebració d’actes i esdeveniments culturals tindrà una forma o una altra, sempre mantenint intacte els seus objectius i valors fidels.

Més informació i inscripcions

Últimes notícies

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a