Notícies

Oberta convocatòria Viver d'Iniciatives Culturals

Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona obre la convocatòria anual per a la cessió d’espais al seu Viver d’Iniciatives Culturals.
La convocatòria està dirigida a gestors, productors, difusors i dinamitzadors culturals, microempreses i petites empreses culturals, creadors i associacions culturals que necessitin un espai per dur a terme el seu projecte.
Les propostes seleccionades podran dur a terme una residència d’entre un mes i un any a la fàbrica de creació.
Els espais disponibles per a la cessió inclouen un àrea de coworking de 250m2, bucs insonoritzats de diverses mides especialment aptes per al desenvolupament de projectes de creació musical i sonora, estudis de 15 m2idonis per dur a terme projectes de creació, producció i edició audiovisual, i estudis de 20 m2 dissenyats per al desenvolupament de projectes d’arts visuals i multimèdia.
A l’hora de seleccionar les propostes es valorarà el caràcter innovador i emprenedor del projecte i la seva vinculació amb la difusió cultural, la innovació social i el suport a la creació artística. També seran valorades les propostes de mediació que vinculin l’educació i la cultura, i es considerarà la voluntat de generar noves iniciatives en el marc de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.
La convocatòria romandrà oberta fins l’11 de novembre de 2016.
Els termes de la convocatòria i el formulari d’inscripció es troben dins els documents següents:

Aquesta documentació s’haurà de presentar en paper i en format digital al Registre General de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), La Rambla, 99 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous també de 15.30 a 17.30 h) dins del termini establert.
Per a qualsevol altre aclariment no dubteu a contactar amb el telèfon de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, 619 131 616, o bé per correu electrònic amb l’adreça fabraicoats@bcn.cat.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a