Notícies

Oberta convocatòria per al 5è Mercat de projectes d'espectacles de La Mostra d'Igualada

La Mostra d’Igualada organitza un any més el Mercat de projectes d’espectacles, una iniciativa dirigida a possibilitar la producció de projectes d’espectacles professionals per a tots els públics, que es durà a terme en el marc de la fira el divendres 25 d’abril a les 12:45h.
El Mercat consistirà en la presentació pública de 6 projectes d’espectacles familiars seleccionats per l’equip directiu de La Mostra d’entre les companyies interessades en participar-hi. Els projectes seleccionats es presentaran davant un auditori integrat per professionals dels sector de les arts escèniques amb l’objectiu de possibilitar la producció d’aquests projectes a través de diverses fórmules: des de la contractació prèvia de l’espectacle abans de ser estrenat, passant per la inversió econòmica en la producció, la cessió d’un espai escènic per assajar o altres modalitats de suport que puguin sorgir durant la sessió.
CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ DE COMPANYIES
Podeu consultar les condicions de participació en el següent enllaç:
Descarregar Condicions de participació al 5è Mercat de projectes d’espectacle
Termini de presentació:
 21 de febrer de 2014
Recordeu que d’entre totes les propostes rebudes dins el termini, la direcció de la fira en seleccionarà sis que seran les presentades durant la sessió del 25 d’abril.
Per qualsevol dubte o aclariment, estem a la vostra disposició a través del telèfon 93 806 69 45 o bé del correu electrònic info@lamostraigualada.cat.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a