Notícies

Oberta Convocatòria Espais de Creació Artística – Fabra i Coats

Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona obre la convocatòria per a la cessió d’espais destinats al desenvolupament de projectes artístics de diverses disciplines.

La convocatòria està dirigida a artistes, col·lectius, associacions i iniciatives empresarials amb un projecte artístic en procés de creació.
Els espais disponibles per a la cessió inclouen sales d’assaig a gran escala aptes per a la creació en qualsevol de les modalitats escèniques (teatre, dansa, circ); locals intermedis per a projectes de creació musical i sonora; estudis individuals pensats per a la creació, producció i edició audiovisual; tallers aptes per desenvolupar projectes d’arts visuals i multimèdia i una gran sala polivalent de 500 m2.
A l’hora de seleccionar els projectes es valoraran positivament les propostes més emergents; aquelles que fomentin la hibridació artística; i aquelles que tinguin la capacitat de generar i integrar col·laboracions a nivell local i internacional.


La convocatòria romandrà oberta fins al 5 de desembre de 2014.
Tota la informació necessària per formalitzar la sol·licitud es troba dins els documents següents:

Para qualsevol altre dubte podeu contactar-nos a través del telèfon de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació 619 131 616 o enviar-nos un correu a fabraicoats@bcn.cat.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a