Notícies

Oberta convocatòria d'Espai de carrer

Oberta convocatòria per a companyies.

L’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i l’Ajuntament de Viladecans organitzen el dia 4 de febrer de 2020 la sisena edició d’Espai de Carrer, la jornada tècnica per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que tindrà lloc al Cubic de Viladecans.

La jornada s’adreça als i les professionals responsables de la programació de les festes majors de ciutats i pobles de Catalunya i d’altres esdeveniments festius o de programacions culturals en general.

Els objectius que persegueix la jornada són fomentar la contractació d’espectacles de carrer i connectar companyies, tècnics municipals i programadors culturals. Espai de Carrer oferirà una selecció de 12 espectacles.

El període de sol·licitud de les companyies per optar a participar a Espai de Carrer 2020 sobre el dia 6 de novembre de 2019, i es tancarà divendres, 22 de novembre de 2019. Les companyies interessades poden descarregar les bases i la fitxa d’inscripció en aquest enllaç.

La selecció d’espectacles es farà pública el dia 5 de desembre de 2019, data que s’obriran les inscripcions per als tècnics i les tècniques municipals i els programadors i les programadores

Per a més informació us podeu adreçar a info@espaidecarrer.cat i el web 

Espai de Carrer 2020 – Dimarts, 4 de febrer de 2020

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a