Notícies

Oberta convocatòria: Creamedia, 11a edició del programa suport a la creació d’empreses en l’àmbit de les indústries creatives i culturals

Barcelona Activa, en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), llança l’ 11a edició del Creamedia, un programa de suport a la creació d’empreses en l’àmbit de les indústries creatives i culturals.
Període d’inscripció obert fins el 3 d’abril 2016.  
Els projectes preseleccionats seran convocats a una entrevista.
No t’ho pensis més i inscriu-t’hi AQUÍ!

Què és?
El programa Creamedia  es desenvolupa principalment a través d’activitats formatives, tutories i activitats de networking.
A qui s’adreça?
A persones emprenedores amb un projecte empresarial o empreses recentment constituïdes que vulguin analitzar nous models de negoci dins de l’àmbit de les indústries creatives i culturals.
Es valoraran especialment aquelles iniciatives amb un component innovador i que treballin el model de negoci en un entorn digital.
El programa tindrà una durada de 3 mesos (81 hores), de l’11 d’abril al 30 de juny de 2016, amb un horari de dilluns i dimecres, i alguns dijous, de 18h a 21h.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a