Notícies

Obert període de presentació de propostes per a la Fira Litterarum

Litterarum, fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre* obre fins al 30 de desembre el termini d’inscripcions de projectes artístics per a la programació de la seva 7a edició que es realitzarà el 30, 31 de maig i 1 de juny de 2014.
Com a novetat es farà una tasca especial de captació i recerca d’aquells espectacles que tinguin a Joan Vinyoli com a eix central perquè el 2014 es celebrarà el seu centenari.
Litterarum és una fira professional que té com a missió donar a conèixer i promocionar espectacles literaris professionals basats en la literatura en llengua catalana. Així doncs és una plataforma per apropar aquesta tipologia d’espectacles a programadors del món de la gestió cultural, administracions públiques i biblioteques, empreses i agents privats del sector cultural, etc.
A Litterarum hi poden participar companyies, grups i intèrprets que realitzin o vulguin estrenar propostes artístiques d’espectacles literaris amb un plantejament professional de les diverses disciplines de les arts de l’espectacle.
Litterarum entén i promou l’espectacle literari la posada en escena de textos literaris escrits en llengua catalana que no han estat concebuts originalment per a l’escena, en qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle i amb un plantejament professional.
Enguany es tornaran a tindre molt en compte els espectacles que tractin la literatura adreçats a públic familiar i que tindran la seva part destacada dins de Litterarum PETITS.
La fira d’espectacles literaris l’organitzen l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i la gestió professional de FUSIC, Fundació Societat i Cultura.
Bases_inscripció_artística_Litterarum2014

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a