Notícies

Obert el termini per a presentar propostes per a la Feria de Teatro de Castilla y León 2014

Des del passat dia 21 de gener i fins al 21 de març de 2014 teniu temps per a presentar les vostres propostes a la Feria de Teatro de Castilla y León 2014.
Del 26 al 30 agost 2014 Ciutat Rodrigo (Salamanca), acollirà la 17a edició de la FIRA DE TEATRE DE CASTELLA I LLEÓ, que organitza la Conselleria de Cultura i Turisme de la Junta de Castella i Lleó, en col·laboració amb altres institucions locals, provincials i estatals. Gràcies a la implicació institucional, i a la complicitat del sector privat del teixit empresarial local i altres entitats del tercer sector, a l’oest de la comunitat castellà i lleonesa acollirà novament una iniciativa de referència per al sector de les arts escèniques configurat com la Fira de l’Occident .
La Fira mostra una ferma implicació amb la dinamització del mercat de les arts escèniques, contribuint a promocionar les indústries culturals i creatives lligades al mateix, serveix de combustible per estimular el mercat, posar en valor el treball de companyies i altres professionals en un camí compartit amb dos centenars de programadors i agents culturals que donen suport cada edició, i s’impliquen en els processos que estimula la Fira.
Podeu trobar tota la informació de la convocatòria AQUÍ.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a