Notícies

Obert el termini per a acreditar-se com a professional a FETEN 2018

Feten 2018Entre el dimarts 12 de desembre de 2017 i el dijous 25 de gener de 2018 estarà obert el termini d’inscripció de professionals a FETEN 2018. FETEN, la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes, celebrarà el seu vintè setena edició, entre diumenge 18 i el divendres 23 de febrer de 2018.
Si vols assistir a la fira en condició de Professional has d’emplenar aquesta fitxa tenint en compte les següents condicions:
Els programadors i convidats seleccionats disposaran d’allotjament, esmorzar i dinar del migdia a càrrec de l’organització. L’allotjament serà en habitació doble. Qui vulgui habitació individual haurà d’abonar la diferència a l’hotel.
Cada entitat convidada disposarà d’allotjament, esmorzar i dinar per a una persona. Als acompanyants sense invitació se’ls facilitarà una acreditació per als espectacles programats en espais amb aforament no limitat, sent pel seu compte les altres despeses.
En cas de no assistir a la fira els dies que s’ha indicat a la sol·licitud d’inscripció, cal avisar dels canvis a l’organització. Si no comuniqués, el sol·licitant s’haurà de fer càrrec de les despeses corresponents als dies que té assignats a la sol·licitud d’inscripció i no hagi utilitzat.
Recordar-los que el dia de sortida de l’hotel, hauran de deixar lliure l’habitació en l’horari que l’establiment hoteler disposi.
Fitxa d’inscripció

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a