Notícies

Obert el període d'inscripció de professionals a La Mostra d'Igualada 2014

Aquest any arribem a la 25a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. L’edició d’aquest any es durà a terme del 24 al 27 d’abril i comptarà amb una programació oficial amb 49 companyies, que presentaran 29 espectacles de sala, 15 de carrer i 5 tallers.
La programació de la 25a edició, confeccionada a partir de les 274 propostes rebudes, inclou tots els gèneres de les arts escèniques per a tots els públics i diversos formats, apostant pels treballs de més qualitat, més contemporanis i més nous, i al mateix temps per la descoberta de noves companyies i propostes artístiques. Enguany s’han programat 12 estrenes.
Una de les novetats d’enguany és la programació d’espectacles pensats per a un públic jove. Per exemple, La gran ilusión, proposta del mag Antonio Díaz Cascajosa (premi del públic de La Mostra d’Igualada – Fundació Catalunya-La Pedrera 2012 i premi FETEN al millor espectacle de gran format 2014), la companyia de circ Cap i cua (Entredós) (premi del públic al millor espectacle de teatre de la fira internacional de teatre i dansa d’Osca), Roger Bernat / FFF (Domini Públic DIWO), una innovadora performance al carrer amb l’espectador com a protagonista (presentat al Mercat de projectes d’espectacles 2013); els enèrgics ballarins i músics de Trakatap (HOP!!!) i Punt Moc (GagsOntrix) que l’estiu passat van portar aquest espectacle a Corea del Sud.
Per als més menuts també hi ha diferents propostes com les de Ángeles de Trapo (Viajeros del Carrusel), Samfaina de Colors (Cabaret Patufet) o Mini mumusic (Petits Prínceps), entre d’altres. Una altra de les novetats de La Mostra serà un espai per a peces de petit format com les de Pinotxo en Bicicleta (Blau Marí), la Cia. d’Espectacles Pa Sucat (El vestit nou de la Caputxeta amb botes), La Manofactoria (Menut Cabaret) o Alma i la mar de contes (Contes empaperats i personatges esbojarrats). Finalment, aquesta 25a edició també compta amb espectacles de companyies reconegudes com Farrés brothers i cia. que presenten un nou espectacle (Tripula) dins d’un iglú de vent (construcció efímera feta amb tela de globus aerostàtic), els veterans Rah-mon Roma i Cia. (Ràdio Europa) que celebra 30 anys sobre l’escenari o la Cia. Titelles Sebastià Vergés (El fantàstic Màgic d’Oz) que celebra 50 anys de professió del seu director, a més dels valencians Maduixa Teatre (Dot) també guardonats a FETEN amb el premi al millor espectacle.
Pel que fa a les estrenes, una dotzena de companyies han triat La Mostra d’Igualada per donar a conèixer les noves produccions. A més dels ja mencionats Mini Mumusic, Rah-mon Roma i Cia. i Pinotxo en Bicicleta, també estrenen  Pea Green Boat (L’Arbre de les sabates (nou format gran)), Companyia de circ Ambizurdos (Passing y vean!!), Emiliano Josafat (Tabernaculum), Zum-Zum Teatre (La nena que vivia en una capsa de sabates), Cia. Ciclicus (La Tartana), Tutatis (Óssos del Pirineu) i Teatre al Detall (L’Endrapasomnis), i, per primera vegada, es posen en marxa nous Jocs ambulants i el Futbolxoc de La Residual a l’Espai Tallers, entre d’altres propostes.
Podeu consultar un avanç de la programació oficial de la fira en el següent enllaç:
AVANÇ PROGRAMACIÓ OFICIAL LA MOSTRA D’IGUALADA 2014

OBERTA LA INSCRIPCIÓ DE PROFESSIONALS FINS EL 28 DE MARÇ

La inscripció per entitat té un preu de 30 € que dóna dret a:

  • Acreditar fins a un màxim de 4 persones per entitat. La inscripció de les dues primeres s’inclou en el preu d’inscripció de l’entitat, mentre que per a la tercera i quarta persones s’haurà d’abonar 10€ per cadascuna.
  • Sol·licitar 2 invitacions per espectacle fins a un màxim de 20 espectacles per a entitats programadores.
  • Possibilitat de reservar 2 entrades per espectacle fins a un màxim de 20 espectacles a preu reduït per a entitats programadores; aquestes entrades s’abonaran a Igualada en el moment de recollir l’acreditació.
  • Dret a reservar allotjament en els hotels de la fira (l’Organització no es fa càrrec de les despeses d’allotjament ni manutenció dels inscrits).
  • Inclusió de les dades de l’entitat al Manual de Professionals.
  • Credencial i documentació completa en arribar a La Mostra per a cadascuna de les persones inscrites.
  • Accés als espais exclusius per a professionals (La Llotja, etc).

A la recepció del formulari d’inscripció i del comprovant de pagament, rebreu per correu electrònic la confirmació de la inscripció, el document de reserva d’allotjament (en cas de necessitar-ne) i el document de sol·licitud d’entrades.
Trobareu tota la informació i el formulari de sol·licitud d’inscripció a la pàgina web de La Mostra d’Igualada, en l’apartat de Programadors:
http://www.lamostraigualada.cat/information/Programadors-s28.html
El termini d’inscripció finalitza el 28 de març de 2014.
Si necessiteu més informació o teniu qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 806 69 45 o bé del correu electrònic professionals@lamostraigualada.cat.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a