Notícies

Obert el període d'inscripció al curs de Tècniques Informàtiques per a la Representació del Projecte Escenogràfic

Fins al 12 de desembre estan obertes les inscripcions al Curs de Tècniques informàtiques per la representació del projecte escenogràfic, que ofereix l’especialitat d’Escenografia de l’ Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre de Barcelona, dins d’IT Estudis de Postgrau.
El curs, que té una durada de 45 hores lectives, l’impartirà Àlex Aviñoa, del 9 de gener al 28 de febrer de 2017, que ensenyarà a treballar en complexitat i a fer ús de les eines facilitades per programes informàtics, ja siguin de 2D o de 3D per tal de poder fer presentacions o esbossar idees.
S’adquiriran  els coneixements bàsics dels programes Autocad, 3D Studio Max, motor de render Vray i Photoshop.
Cada cop sentim més a parlar del 3D i de les possibilitats que ens ofereix, ja sigui per representar una idea, per imprimir un projecte, etc. És innegable que és una matèria que està cada cop més present al dia a dia de qualsevol escenògraf i s’està convertint inclús en una professió per si mateixa.
Aquest és un curs plantejat per iniciar-se o assentar coneixements en l’àmbit del 3D. El que es busca és ordenar la matèria i sobretot perdre-li la por per tal de poder encarar projectes escenogràfics o de caràcter plàstic utilitzant Autocad, 3D Max i Photoshop. El curs se centrarà en fer un repàs de les possibilitats en Autocad a l’hora de plasmar plànols 2D i 3D i en introduir el 3D Max i les eines bàsiques de modelatge, textura i llum.
Els curs s’adreça a totes aquelles persones professionals o no, interessades en l’aplicació del dibuix assistit per ordinador i en la representació digital 2D i 3D en els àmbits de la concepció espacial i lumínica. També a tothom que vulgui millorar les seves habilitats dins l’entorn digital i poder aplicar-les a la seva rutina laboral d’una forma més consolidada.
Més informació i inscripcions:
Curs de Tècniques Informàtiques per a la Representació del Projecte Escenogràfica

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a