Notícies

Noves subvencions de l'ICEC

Us informem de dues noves subvencions de les quals ens ha informat el Butlletí del @LL€RT,  sistema d’informació de subvencions i altres recursos de finançament.
Es tracta de dues noves convocatòries que ofereix la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals.
 

Subvencions al desenvolupament de projectes de circ de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2020-2023.

Hi poden optar les empreses, tant si són persones físiques com jurídiques, que gestionin companyies de circ i que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l’àmbit del circ, domiciliades a l’Estat espanyol o en un estat membre de la Unió Europea o de l’Espai Econòmic Europeu amb establiment operatiu a l’Estat espanyol, que acreditin una trajectòria consolidada en la producció d’espectacles de circ.
El termini per presentar sol·licituds és del 16 de març al 6 d’abril del 2020, ambdós inclosos.

Més informació

 

Subvencions a projectes d’internacionalització d’empreses i entitats culturals del sector de les arts escèniques.

L’objecte d’aquestes bases és subvencionar projectes d’internacionalització d’empreses i entitats culturals del sector de les arts escèniques que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l’exterior. S’entén per creació cultural de Catalunya aquella que és d’autoria catalana (l’autor de la qual resideix a Catalunya; en cas d’autors difunts, els que van néixer o van residir la major part de la seva vida a Catalunya).
Poden optar a aquestes subvencions les empreses privades, tant persones físiques com jurídiques. També s’hi poden presentar les entitats privades sense ànim de lucre, a excepció de les associacions professionals altament representatives del sector de les arts escèniques.

Més informació

Subvencions a projectes d’internacionalització d’empreses i entitats culturals del sector de la música.

L’objecte d’aquestes bases és subvencionar projectes d’internacionalització d’empreses i entitats culturals del sector de la música que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l’exterior. S’entén per creació cultural de Catalunya aquella que és d’autoria catalana (l’autor de la qual resideix a Catalunya; en cas d’autors difunts, els que van néixer o van residir la major part de la seva vida a Catalunya).
Poden optar a aquestes subvencions les empreses privades, tant persones físiques com jurídiques. També s’hi poden presentar les entitats privades sense ànim de lucre, a excepció de les associacions professionals altament representatives del sector de la música.
Més informació

Subvencions al desenvolupament de projectes de dansa de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2020-2023.

Poden optar a aquestes ajudes les empreses, tant si són persones físiques com jurídiques, que gestionin companyies de dansa i que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l’àmbit de la dansa, domiciliades a l’Estat espanyol o en un estat membre de la Unió Europea o de l’Espai Econòmic Europeu amb establiment operatiu a l’Estat espanyol, que acreditin una trajectòria consolidada en la producció d’espectacles de dansa.
El termini per presentar sol·licituds és del 16 de març al 6 d’abril del 2020, ambdós inclosos.

Més informació

 
Informació extreta de:
Noves convocatòries d'ajuts
Altres notícies relacionades:

Noves convocatòries d'ajuts a la creació

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a